V čem domů z porodnice?

23.02.2009

Ahojky, chtěla jsem se zeptat v čem plánujete, že povezete mimčo domů? Já mám termín 10.4. a pořád řeším, jestli bude stačit, když vezmu do sedačky jen deku nebo mám koupit i tu zavinovačku do sedačky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky moc za odpovědi, mám takovou dvojitou deku flauš a ještě bavlněná látka z jedný strany, tak vyhrála ta, protože si taky myslím, že pak už bude rychle teplo a za zavinovačka by se nevyužila.....

Ahojky,tak já mám úplně stejný datum termínu jako ty,taky 10.4. a má uchystanou košilku,bavlněný overálek s dlouhým rukávem a kapuckou,teplejší kabátek a čepičku.Pro jistotu i ty pidi ponožtičky.Dám mimíska do autosedačky a zabalím ho do flaušový deky a do auta to přejdeme a pak si zatopíme,kdyby náhodou byla velká zima.Ale já myslím,že v té době už bude tepleji a snad vykoukne i sluníčko.Za tu chvilku do auta určitě nenastydnou ty naše zlatíčka.papa.

Ahojky, taky jsem na to myslela, protože když jsem jela z porodnice před lety, nebyla autosedačka povinná. Měla jsem hrdě svou holčičku zabalenou v krajkové zavinovačce a pevně ji svírala v ruce.. Myslela jsem si do vánoc, že to bude vypadat stejně, ale švagr mne vyvedl z omylu, že už jsou nová pravidla a autosedačka je k převozu i kojence nutná! Máme pořízený fusak do autosedačky ( protože jsme zvyklí hodně cestovat autem, manželovi rodiče bydlí od nás 45 km a my v té stejné vesnici rekonstrujeme dům) z materiálu jako jsou flísové deky, tak ji nakonec povezeme asi v v tom..

ahoj, já mám termín vypočítaný na 12.4. ...řešila jsem úplně to stejný, a dlouho mě to vrtalo hlavou.. nakonec jsem si nachystala dupačky, body, kabátek, čepičku a fláušovou kombinézku s kapucí, a mám přichystanou dětskou deku...kdyby bylo nějak škaredě... v obchodě jsem se dívala na zavinovačky do autosedačky, ale deka splní ten samý účel..tak jsem ji nekupovala. :n: ..... měj hezký příjemný den Hanka.. :a:

Vzhledem k tomu, ze se moje dcera narodila 11.4. - pred rokem, tak Ti muzu z praxe rict, ze ja vezla malou z porodnice v autosedacce jen s deckou. Mela na sobe: body, dupacky, ponozky, kabatek a nahore takovy teplejsi overalek + cepicku. Zakryta deckou a stacilo to!!! :one:
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka