bříško

22.02.2009

Ahoj,
vím že u druhého těhot.roste bříško rychleji ale přijde mi že začíná rust už ted a to jsem na začátku 3.měsíce,je to možné?(nebo ,že bych byla tak nafouklá?.-)a to nemluvím o prsou ,která mám už ted nejméně o číslo větší,doufám že ty už neporostou.-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,já jsem v 12tt a za tři dny jsem přibrala 4 kg,hlava mi to nebere.Holky nejsem žádná koza co se bojí nějakého toho kila,ale jsem těhu po třetí a pokaždé jsem přibrala 40kg,tak se mi nedivte,že se tak hlídám a pozoruji.Prsa mám taky tak o číslo větší,ale to mi zas tak neva jelikož normálně mám slabé dvoječky...

Ahoj,
tak když už píšeš o zapínání kalhot tak teda jo.Já už nemám šanci se dostat do mých kalhot které jsem nosila na začátku,a pokud se do nich narvu tak se ani nepohnu a uškrtila bych se .Musela jsem si narychlo sehnat těhu,protože bych nemohla ani do obchodu.Sice bydlím na vesnici ale v teplákách bych asi nešla.Je to blbý,protože tedˇmusím mít ještě teplejší věci.Na léto pak budu zas shánět lehké.No taky ty kila mohly ještě počkat,ale co nadělám :00: .Myslím že opět budu mít kolem těch 20-24kg nahoře.

Ještě zapínám pásek jako dřív, v pase je to dobrý. Ale pod pasem jsem nějaká vyklenutá. Můj chlap tomu říká "opuchlá děloha" :c:
S pachy je to hrůza, byli jsme včera nakupovat a já se těšila, až konečně vypadneme z obchodu. Jeden smrděl po cigaretách, jeden přepáleným tukem, další měl asi něco divného k obědu... prostě děs. Akorát jedna paní pěkně voněla, asi aviváží :s:

In reply to by chuanita

v kolikátým jsi a jak Ti je?já jsem z toho neštastná jak jsem neschopná a bez nálady,páč mě je pořád zle,a ty pachy no to je nářez,nejlepší je asi čerstvý vzduch venku jinak to co mi vonělo mi smrdí a to co smrdí z toho mi je totálně zle,..

In reply to by Jesyna

Jsem v osmém týdnu. Taky jsem bez nálady, v práci se ploužím jak mátoha, nejraději bych jen spala, ale u pěkně otevřeného okna :s: Před otěhotněním jsem si koupila krém na obličej s propolisem a teď ho nemůžu ani otevřít, jak mi je z té protivně sladké medové vůně zle. A to jsem si předtím říkala, jak to krásně přírodně voní ://:
A ty jsi v prvním těhotenství takové stavy neměla?

In reply to by chuanita

čéče já si to nějak nepamatuji,ale myslím že to tak hrozné asi nebylo.-)já jsem v práci skončila,stála jsem dvanáct hodin na nohou a to s nedalo,..odkud jsi a kolik ti je jestli se mužu zeptat..
občas mi pomáha cumlat větrové bonbony,..zvláštní.-)jsem unavená ale né ospalá takže děsně ponocuje což je taky na prdlačku.-)

Já myslím že to není dlouhá doba,9 měsíců.Nezapoměň že je to možná naposledy,a proto to tak beru.Já teda osobně další mimi neplánuju,takže to musím užít co nejvíc.Špatně mi neni,jen občas třeba dnes jak jsem vařila a bylo v kuchyni horko a ty výpary ze všeho tak mi bylo trochu mdlo,ale můj mi přistrčil židlu a hopsal kolem mě,tak se to dalo.Jinak se to všechno dá,jen na začátku jsem byla hrozně unavená,jen bych chrněla.Můj malej (měl tři roky v listopadu)už mi odpoledne nespí ale naštěstí mě vždycky nechal odpočinout.Ale už je to pryč konečně.Ted´už bude jen líp.

Ahoj,já jsem na tom podobně.Snad od počátku těhu mám pocit že roste neskutečně,kolem desátého týdne jsem byla už pupkatá.Když jsem si dala uplé oblečení tak to bylo už poznat.Taky mi to bylo divný a nepříjemný a tak jsem se zeptala doktora proč tak rychle a moc přibírám.Řekl mi že když už jsem jednou tolik(24kg)přibrala že budu mít větší tendeci přibrat rychleji.Jsem tedka 13+3 a mám pupek jak v pátým měsíci.Asi bych na tvým místě nic neřešila,ikdyž jsem se taky divila.Užívej si to co nejvíc,vždyť to bude trvat jen 9 měsíců. :/;x:

In reply to by kap

jo,děkuju.-)nepřijde mi devět měsícu jako krátká doba.-)já jsem u prvního taky přibrala dost 17 kg,a to jsem měla jenom břicho a jinak jsem byla tyčka.-)přijdu si ted fakt děsně nafouklá,navíc mě je pořád zle(bez zvracení),takže už se těším až tyhle divný nevolnosti přejdou,nejhorší jsou ty vuně a pachy,vadí mě snad všechno.-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky