miminko a štěnátka

23.02.2009

Ahoj holčičky,
tak bych Vás chtěla pobavi novinkou,která se nám v rodině přihodila. Máme doma dva pejsky,lovecké ohaře. Teda přesne fenku a psa. Fenečka je moje a pejsek přítele,a jak jsme to tak dali dohromady žijeme doma vespolek :dog: :dog: :) :)
Tak se mi začalo minulý týden zdát,že je fenečka nějaká tlustá a šla jsem s ní k panu doktorovi a ten mě sdělil,že bude mít za 14 dní štěnátka,prý 4 :dog: :dog: :dog: :dog: možná :dog:

Takže ted spolu sedíme holky těhotný doma akorát že psinka už to má za pár a já až v září.známí se nám smějí,že u nás vypukla populační exploze :s: :s: tak snad to zvládnem. :a:

my jsme té naší Megunce-bernský salašnický pes museli štěňátka odložit o rok, protože by se narodila skoro ve stejnou dobu, kdy by se nám narodilo mimčo a to nepadá v úvahu. Plánujem si pak ještě nechat jedno štěňátko. Teď jí budou dva roky, takže má i tak čásek

Jůůů, to je bezva :s: :one: A jaké pak máte ohaře? My máme 4letou výmaračku a chtěli bychom ji nechat na podzim připustit :qu: Plánovali jsme to na jaro, ale vzhledem k tomu, že v neděli mám termín, tak bych asi miminko a štěňátka nezvládala, no uvidíme, jak to nakonec dopadne :\x: :) Tak krásné těhu Vám oběma :one: :a: :h: :k:

ahoj, tak jsme na tom podobně, já mám tedy termín koncem května, a jisté mám dva kousky :cc): :cc): ale naše psí dáma asi záviděla, takže už má také pěkně provislé bříško, máme slovenské čuvače, v minulých vrzích bylo 10 a 9 štěňat, tak jsem zvědavá, čím nás překvapí tentokrát, :s: rozhodně to ale bude mít do měsíce, to já si ještě ty svoje pěkně ponosím a jak ji budu závidět :\\: :s:

In reply to by Ifka123

No tak to máte doma ještě veseleji :s: Ta moje fenečka je prvnička,tak jsem zvědavá jak to zvládne.Ještě že jich je tam jen asi 5. Jsem ráda,že mě to aspon trochu zaměstná a nebudu se tolik soustředit na sebe. Bude to rychleji utíkat.
Vám přeju taky krásná štenatka i miminka :qu: :a:

In reply to by Jajusskaa

No mě by se to taky víc hodilo kdybych už nechodila do práce. Nebylo to plánované...příroda je příroda.Aspon,že vím s kým to má :s:
Hlavně doufám,že nám to neujde při příštím hárání...to bychom rodily obě zároven. :cc): :dog:

Já mám termín porodu asi 5.10. kdy ty?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka