Nevolnost

23.02.2009

Nazdárek,

tak každé ráno se budím s pocitem na zvracení. V poledne mi taky bývá špatně a někdy i v noci. Takže nci moc. Jen pocit ,že to musí ven ale ven to nejde. Jinak ve středu jdu na ultrazvuk v 8tt a jsem pěkně nervozní zda tam bude to srdíčko nebo nebude. Ale věřím,že snad ano :) Na mimíska se už teď mco těšíme a nejradši by jsme ho měli doma už :) ale ještě hold si musíme nějaký ten čas počkat než se prcek vyklube na tento svět

Ahojky. Tak to si pěkně užíváš. Já to znám, mě je zle doteď. (24tt) Ale buď radši, že nezvracíš. Já jsem zvracela od 6tt pořád, pak jsem i byla 2x v nemocnici na kapačkách, protože jsem zvracela úplně všechno, tak aby mělo mimi aspoň ňákou výživu. Je to určitě hnusný pocit, ale zůstanou v tobě živiny a vitamínky. zkus třeba kolu, nebo zázvorový čaj. Pomáhá to na žaludek. Držím ti pěstičky, ať tě to co nejdřív přejde :a:

Ahoj jajussko :) .... tak s nevolností jsme na tom nějak podobně - snad to brzy přejde ;) . :h: už ve středu určitě uvidíš. Já byla na kontrole v pátek a podle ultrazvuku jsem byla 6+3 a taky tam už krásně :h: tlouklo :) . A jaký byl odpočinkový víkend u rodičů?

In reply to by Lenousekk

víkend supr :) byla jsem i u sestry co má ročního chlapečka :) a pak jsme šli ještě na chvilku k rodičům apak na večeři a v noci mi bylo špatně ale co už :) Jinak já byla minulou neděli v nemocici kvůli špinění a byla jsem 6+4 ale ještě nebylo srdíčko,ale otěhotněla jsem na konci cyklu. Tak snad už teď bude. A jinak teď peču rohlíčky takové z pekárny a ucítila jsem cosi a zvedl se mi tak mco kufr,že už jsem byla u wc a modlila se aby to nešlo ven. Fuj je mi dnes hnusně a počítám s tím,že dřív nebo později to ze mě půjde ven

In reply to by Jajusskaa

Tak to je super, že sis to tak užívala :) ...až na tu nevolnost teda. Mě bývá taky špatně, ale já to v sobě moc neudržím ... jsem ráda, že doběhnu. Já jsem podle PM dnes 7+6 ... ale taky jsem měla asi pozdě ovu.a miminko je přesně o týden míň takže 6+6. Jajussko jak je to když máš neschopenku? Já mám rodiče asi 100 km od nás a taky bych je ráda navštívila přes víkend ... ale když mám neschopenku a jen vycházky do 18 hod.????

In reply to by Lenousekk

no já si myslím,že to taky brzo v sobě neudržím. Já jsem dnes 7 + 5 :) ve střed přesně 8 tt. Jian ks tou neschopenkou. Já ji mám zatím 8 den a byla sjem zaměstananá u rodičů a prvních 14 dní mi to platí oni,tak vycházky neřeším ale pak je mám od 10-12 a od 14-18 a aky nevím jakto budu řešit,ale asi hold jen návštěvou a nebop rodiče příjdou k nám

Ahoj těhulajdy :a:
tak jsem zrovinka přišla od doktora a co myslíte?............MĚL HO TAM :h: jsem ted 7+3,měla jsem hrozný strach,protože minule nebyl vidět ani zárodek a ted (po 10 dnech) je tam pekné miminko i se srdíčkem. :00: tak se mi stráááášně ulevilo. Myslím na tě Jájuško,že se Ti to taky blíží a budeš psát něco podobného. Doktor to vysvětloval tím,že má prý středověký ultrazvuk,ale zvládl i fotečku. To bude tatka koukat! ://: na tu měsíční krajinku :s: :s:
Takže přeju všem krásný a pokud možno co nejméně blinkací den :dance: :\x:

In reply to by Friduška

Ahoj Friduškooo :) ...tak já pořád čekám, čekám :) a ty jsi tady :\x: ... moc ti gratulujiiii :qu: :qu: :qu: já mám radost, že i vy jste v pořádku a že jsi viděla už i :h: :h: :h: ... nechceš sem dát fotečku? :) jsem zvědavá :cc): ... pěkně se opatrujte a odpočívejte :a:

In reply to by Lenousekk

Ahoj Leni,
ráda bych fotečku vložila ale neumím to. možná mě pomůže tatka až přijde z práce,ale ani na ní není nic moc vidět.Zkusím to. :e): Ty máš tu svoji někde tady vloženou? :///:
Holčiny?nejste nekterá z Brna?Nebo odkud jste?

In reply to by Friduška

ahojky ... já tu fotečku zatím nemám ... ale dnes mi ji manžel naskenoval, tak se o to pokusím :) - taky tam není nic moc vidět - mimuško má asi 8 mm - teda mělo - určitě zase povyrostlo od pátku aspoň o milimetřík :c: doufám... Já jsem původně z Olomouce, ale odstěhovali jsme se před pár měsíci do Frýdku :( ... zatím si zvykám, ale doma je doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka