Kolik nás tu zůstalo z únoru?

23.02.2009

A jak Vám je?Já jsem nejaká zbitá jak kun:-)Unavená,rozlámaná,bríško pobolíva.Ale co se týká porodu nic.Už nás tu asi moc není,že?Hodně Vás už porodilo,pár jich šlo dnes na vyvolání.Snad budou mít drobečky v pořádku.A kdy co jste zustaly máte kontrolu?já zítra:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak ja mam termin 27ho taky a premlouvani, ani sex ani vytirani nezabira, bricho mi od vikendu vic tvrdne a poboliva ale jinak nic... tak jsem zvedava kdo pujde na radu prvni z nas co tu prebejvame:-)

já byla na kontrolu dnes, byla tam jiná dr. řekla mi že se začne řídit podle 1. utz (z 8tt), a tak mi (opět) posunula termín na 5.3..minulý týden mi zase jiná dr. řekla že jsem na 2 prsty otevřená, a ta dnešní řekla že nejsem vůbec :? je to vůbec možné? mě to přijde divné :O ale zase na druhou stranu jediné pozitivum co na tom vidím je to , že už budu rodit v nově vymalovaných por. sálech. teď se u nás zatím rodí v provizorně zařízených pokojích, a co jsem slyšela tak nic moc.. :!k:

Hojky holky ... koukám, že vs tu je ještě dost. Už se těším až tady budete psát, že máte mimísky doma. :-) Já jsem tedy už po porodu 5 dní, ale můžu vám říct, že se cítím jak invalida... mám dost stehů a můžu sedět jen na jedné půlce, jsem zvědavá kdy se to zahojí. :-)

Ahojky, trčim tady já. Včera jsem měla termín, byl tedy první, ale nějak jsem už doufala, že to přijde............a nic. Zítra jdu na kontrolu tak uvidim, ale cejtim se tak nějak v pohodě. Břicho mám stále u stropu a žádný příznaky nemám. Už jsem pro urychlení porodu udělala všechno:)) Takže teď už mi nezbývá jen čekat.

tak to bude Tvuj Dr.překvapený.Ale o ctvrtka máš jeste 3 dny tak třeba to stihnes.Veřím že tak dlouho přenášet Tě nebaví,i když popravde já moct si vybrat jako že nemužu,tak bych radeji par dní přenášela a rodila normálne než ten císař,do termínu když malá nevystrčí nosík ven.A|le co už jsem se s tím smířila.A víš jak to je Dr.řekne uvisdíme se určitě za týden na porod to není a koikrát ješte týž den holky jedou a zase naopak kolikrát to vypada že ženská porodí a ono prd.No jo dítka si tohle určují sami a neptají se:-)

In reply to by elixiiirek

No to asi bude dr. koukat,až se tam naženu dovnitř ;) Ještě je tu malá naděje, že to možná stihnu.Jojo chápu tě, lepší přenášet než jít na císaře, vím, že není o co stát, akorát máš ušetřené ty nervy. Já toho mýho kluka denně 100x přemlouvám, ať vyleze a nechce se mu nezbedovi....

Ahojky! Tak já jsem pořád tu, je mi po těle fajn, žádný příznak porodu nemám, bohužel.Spíš už mám nervy, že se nic neděje, oba termíny za mnou.Doktor mě ujišťoval, že porodím určitě do dvou dnů, to bylo ve čtvrtek, dnes je pondělí a skutek utekl.Už se se mnou i domluvil, že se neuvidíme, ať přijdu po šestinedělí a vypadá to, že se mě nezbaví a uvidíme se opět ve čtvrtek. Nechápu,že si byl tak jistý...Ať ti dopadne kontrola zítra dobře, i když přenášet nebudeš, četla jsem, že máš kdyžtak císaře.Tak písni,jak to vypadá s tebou, zatím papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka