skakani na balonu-40tt

23.02.2009

Holky když jste skákali na balonu jak dlouho jste skakali?nechci ubližit malé.Bolí me bríško a dost mi tpo na to pomaha.kolik minut skáčete?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Peterson

na nekoho to asi nepusobí.Já na nem zkakala jen proto že me bolelo brisko včera.No a za chvíli jdu na kontrolu a už se desím verdiktu:Paní vy ještě nejste pripravená,jste po císaři a máte tenhle týden termín,sama se nerozrodíte tak ,napíšem hospitalizaci do nemocnice a na ctvrtek císaře:-(

Ahoj skákala jsem na balonu celé těhotenství i v porodnici.Jen skákej.Ted mám doma 8 týdenní holčičku a tý se to taky moc líbí

Ahoj Elixírku, já bych hopsala, jak by se mi líbilo. Osobně mi spíš vyhovovalo se na něm spíš kutálet a válet a občas zahopsat. Ale rozhodně ti to neublíží, naopak!!! Hodně zdaru a štěstí při porodu.

KDYŽ TO ČTU, MUSÍM SE SMÁT :-) TAKY JSEM SKÁKALA, AŽ DO POSLEDNÍ CHVÍLE A POTOM I NA PORODNÍM SÁLE :-) MALÉMU TO NEUBLÍŽILO VŮBEC, JEN MI DO TŘÍ MĚSÍCŮ NEUSNUL JINAK, NEŽ KDYŽ JSEM S NÍM SKÁKALA NA MÍČI:-)). A VŮBEC MÁ TEN MÍČ JAKO UKLIDŇOVADLO MÍSTO DUDLÍKU A TAK - NO TAK TO JSEM SI SKÁKÁNÍM NA MÍČI V TĚHOTENSTVÍ VYSLOUŽILA :-))

Ahoj, skákej jak dlouho tě to bude bavit. miminku tak neublížíš ale pomáháš sobě a pánvi. Skákáním se ti pánev hezky roztahuje...Když jsem byla v porodnici, tak jsem skákala na balónu celou druhou dobu porodní - tedy 5 hodin..samozřejmě s menšíma přestávkama na monitor :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka