ZAZRAK!!!HOLKY NA TO SE PODIVEJTE!!

21.02.2009

nemam slov jsem cela ubrecena :r: :r: :r: :r: :w:
podivejte se a uvidite ten zazrak !!
http://www.youtube.com/watch?v=zPOayqtX3Ks

Kliknutím vložíte smajlíky:

nádherné, celý jsem to probrečela. Töhle jsou důležitý životní okamžiky a my někdy řešíme v životě zbytečně takový blbosti...Přeji všem hodně zdraví a síly.

To je nádherné video, že? Je to hnusný, ale říkám si, že sice čekám už dloooouho, ale než prožívat to, co museli prožívat malé rodiče, tak si raději počkám na zdravější dítko, natož chudák malá + do toho moje "profesní deformace" - když vím jak mívají takové děti problémy ve škole, ve skupinách lidí/dětí, občas chováním a do toho se mohou přidat ještě další nepříjemnosti.... vůbec nikomu bych takovou zkušenost nepřála :k:

nebrečím jen proto, že naproti mě sedí manžel a je naštvanej, že pořád koukám na takový videa a články, ale je to zázrak! Nádhera!

To je něco neuvěřitelnýho, přeji jí, ať se jí vše v životě daří berušce, když si tolik musela zkusit a rodiče jsou úžasný, že to tak vše zvládli. Celou dobu jsem bulela.

Tak to je opravdu ten největší zázrak, co jen může být :one: . Taky jsem to celé probrečela, jak moc mě to dojalo :r: .
Ale klobouk dolů před celým týmem lékařů ze Zlínské nemocnice, to je opravdu neuvěřitelné, jak malinké miminečko dokázají "vypiplat" a navíc bez následků - to je fakt ZÁZRAK.
:qu: :qu: :qu: :qu: :one: :one: :one: :h: :h: :h:

:cc): Opravdu zázrak :h: !!!Je pravda,že ve Zlíně jsou opravdu moc dobří doktoři :one: ,rodila :||): jsem tam šestnáct dní před tím než se narodila Laurinka :00: .Je to opravdu neuvěřitelné :ooo: ,tak stráááášně malilinkaté miminečko :c: .A na konci vypadala opravdu moc dobře a zdravoučce :h: ,snad zdravoučká bude i nadále :qu: :h: :qu: . :a: :a: :a:

Já sem si pustila radši jenom začátek a konec..tak tolik nebulim..ale jsem ráda, že to dobře dopadlo.. :a:

ja to probrecela cely... to je uuuuuzasny malickaty a pritom tak veliky zazrak!!! Hlavne at je zdravoucka :h: :h: :h:

taky jsem s Verunkou ležela na neonatologickém oddělaní a s takovýma dětičkama se setkala. Opravdu klobouk dolů,před doktory a sestřičkami,které o ně pečují,je to nádhera,že má takové miminko šanci a málokteré je tím poznamenané. Je to opravdu zázrak :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

to je uplne neuveritelny, takovy drobecek, jsem z toho uplne namekko.
Super, co vsechno doktori dokazou a ze je mala takova bojovnice :one:

:r: :r: fakt zazrak :w: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

jsem si taky pobrečela :r: Ale hlavně že to dobře dopadlo a snad bude Laurinka zdravoučká slečna.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka