BLBEJ DOTAZ,ALE JAK POZNÁM KONTRAKCE?

20.02.2009

JÁ MÁM KŘEČE JAK KDYBYCH TO MĚLA DOSTAT,DOCELA FEST..

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak ja take gratuluji a tise zavidim.....koukam ze porodim asi jako posledni z unoracek,uz 10dni prenasim a uz me to nebavi :n: ja uz chci rodit :||): :!k:

In reply to by Tereza Proftova

Já jí taky moc gratuluji a závidím,že už to má za sebou!!!Terezko,doufám,že si na řadě teďko ty!!!!Už taky by se ti ten špunt měl rychle narodit.Já se na to moje druhý těším stejně,jako na prvního chlapečka Marečka,možná jsem víc zvědavá,jestli to bude holky nebo kluk,pač u Marečka jsem si byla 100pro jistá,že je to chlapeček,ale tohle fakt nevim.Uvidíme.tak pa holky a ty co mají termín nebo přenašejí,tak hodně štěstí a rychlé porody.pá Libča :a: :s: :a:

tak koukám, že když jsem psala tak už byl maličký na světě.
Tak moc moc gratulujeme přejeme mamince i miminku hodně zdraví, štěstí a lásky :\x:

Už tady máme nový přírůstek.Po 20hodině se narodil malý Patriček, 3500g a 51cm.Oba jsou v pořádku a tatínek je šťastný.Tak jen veliká gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s: :s: :///: :a: pá Libča

Už je v nemocnici od asi 13hodiny,to byla na 4cm otevřená,ale zatím nic holčiny,jakmile se něco dozvím,tak pisnu.Ale asi si to chuděra pěkně pekelně užívá...pá Libča :a:

ja jsem mela od kamaradek zjisteno, ze kontrakce je neznama bolest, kterou dosud nezazili. U me to bylo teda jinak. mela jsem ukrutne bolesti bricha jako kdybych si udelala silny projimaci caj. Takze bolest mi to byla znama. A proto jsem tu celou noc stravila na pokoji v porodnici a dohadovala se s holkou, co uz to mela za sebou, protoze ona mi rikala, ze uz mam ty spravne bolesti, ze mam bezet za sestrou nebo za PA.

Ja ji na to rikala, ze je to sice hrozne, ale ze pockam, az to bude alespon 10krat horsi. Takze jsem pak uz jen stihla zalehnout na sal, bez pripravy (bez klistyru, holila jsem se doma a doholit me nestihli). A dodnes nevim, kdy jsem prisla o plodovou vodu. chtela jsem se zeptat Dr., ale pak jsem si rikala, je to jedno, hlavne ze je malej venku.

Takze pokud jsi nekdy mela silna projimadla, tak ja bych to srovnala tu bolest, a neni to tak hrozne, jen jsou tam pravidelne intervaly a je vzdycky sance, ze to odezni a zase se to vrati.

nene,břicho mi netvrdne,ale při mé smůle to zas vidím na poslíčky,no uvidíme,v jedenáct jdu na kontrolu..někdy teda ty křeče jsou pěkně silný,uff..děkuju,kéžby to už bylo ono,ikdyž je to záhul ty křeče už ted,a bojim se,že bude hůř

ahojky pokud tě to bolí hodně tak upaluj do porodnice seš ve 41týdnu takže by to už měli být kontrakce

dej si teplou vanu a kdyz to prejde jsou to poslicci :one: a jestli je mas nak pravidelny tak bych nevahala a jela no jak to vypada uz budes kazdou chvilkou maminka :one: :qu: :cc): tak hodne stesti a at to neboli a at mas co nejdrive prcka u sebe :||): :\x: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky