Hodně světlý kočárek - Cortina - údržba ??????

21.02.2009

Ahoj holky,
uvažuji o koupi světlého kořárku - Cortina X3 Tris Evolution CAM, barva 572. Mímo se mi má narodit koncem července, tak se bojím, aby se mi v tmavém neupekl. Ta barva je téměr bílo-modrá. Nemáte některá s tímto kočárkem zkušenosti, či s údržbou potahů u kočárku? Moc děkuji za Vaše názory, Káťa

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to už se mi zdá světlý až moc.....na bílým je všechno vidět a ono prachu, pyl a různých špín je venku mraky. když bych hledala světlejší kočárek tak bych asi lovila v takových barvách, kde není všechno vidět.
a co se týká údržby, kočárek sem tam očistím pěnou na textil - houbou navlhčím, nanesu pěnu a houbičkou vydrbu a je jak nový ;)
jinak, teď jsem koukla na ten tvůj kočárek - to bych měla opravdu strach, že by byl furt jak :pig: to už se mi zdá lepší kočárek 573 - vana je tmavá a bouda světlá - sluníčko bude nejvíc svítit na tu boudu.
jo a dítko mám koncem jara, kočárek tmavší a vzládli jsme to v pohodě. stejně v těch největších vedrech jsme ven nechodili

Ahojky,já mám cortinu tu béžovo oranžovou a koupila jsem ji od jedné paní.Ona ten kočárek na 30°C celý vyprala a múžu ti ríct,že vypadá jak nový,dokonce ani tchyne nechtela verit,že je po jednom diteti a to ona má ke všemu výhrady.Tmavý kočárek jsem mnela pri prvním mimču a už bych do toho nešla i když se mi moc líbí,protože jsem vozila celé léto a to jsem nemnela žádný levný kočár,a dost vybledl,tak ted jsem chtela radši neco bledší.

omylem protože se ti to hned umaže a hlavně to bude vidět dívej já jsem rodila minulý rok nakonci července a pro malého jsme měli vybraný černý kočárek s bílými kvítky měla jsem taky docela strach aby se mi tam neupekl ale můžu ti říct že malému to bylo šuma fuk a hověl si a hoví si tam spokojeně -a taky se nám hodněkrát stalo ,že jsme jeli a holub nám tam prcnul na boudu trus nebylo to vůbec vidět a nikdo to nepoznal otřela jsem to nasliněným papírovým kapesníčkem a doma jsem to pak stahla mokrou houbou a bylo to vpohodě ale na tom světlém to musí být hooodně vidět já bych do světlé nešla :a:

Do téhle barvy bych nikdy nešla..zkušennosti s cortinou nemám, ale až projede auto a ohodí tě..známe to..nebo déšť..A v létě se mi bílá zdá dost ostrá na očička..možná na ní půjdou i takový ty mušky..no radši tmavší..ale jen ne černou.

In reply to by Katchik

to znám..já taky furt jsem se nemohla rozhodnout..tak dlouho jsem na to koukala..až se mi přestala líbit..a nakonec jsem šla do kchaki se světle žlutou..no a v létě tam bylo mušek jak nasr... to ta žlutá...I moskytiéra nepomáhala..tak tam malá spala s muškama..tomu se nijak neubráníš..Mě se strašně líbí ta zelená..ta je fakt hezká..mám i stejnou autosedačku..ale v modré..a můžu říct..že je krásně velká..jen to madlo mi ke konci začalo trochu zlobit..občas se nechtělo zacvaknout..ale to je asi kus od kusu..tak přeju krásný výběr..a ať se tam mimíškovi dobře hajá..

In reply to by white_tie (neověřeno)

díky za názor, také uvažuji ještě o variantě 573, 768 nebo té tvé, 582. Ale nějak se nemohu rozhodnout. Švagrová má cortinu, ale o sezonu méně a ty její barvy se mi líbí nejvíc. Já totiž nemusím moc zelenou a čekáme chlapečka, tak bych ráda něco s modrou. Netušíš, jak se vůbec látky na kočáru udržují? Už to vídím, že kvůli praktičnosti nakonec zvolím tmavý, ale je mi to líto, připadám si potom jako lemra líná a předem si to ulehčuji.....

In reply to by white_tie (neověřeno)

Příští pátek se chystám k našim do Prahy, shodou okolností bydlí na Chodově, tak zkusím kouknout i do toho kamenného obchodu, co uvádí na netu. Snad tam budou mít víc barevných variant k vidění, jinak jsem v obchodech vůbec Cortiny neviděla. Je teda fakt, že jsem po tom zatím moc nešla.....Kdy se ti má mímo narodit?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky