pohádkové postavičky

12.02.2009

Ahojky,
moc děkuju, je to super pocit!
Holky, chtěla jsem se Vás zeptat - nevíte některá, kde by se daly stáhnout a vytisknout nějaké šablonky, předlohy pohádkových postaviček (krteček, motýl Emanuel a maková panenka, křemílek a vochomůrka a tak..)? Něco jednoduchého na namalování na zeď. Budeme malovat ložnici a chtěli bysme tam udělat pro mrňouska takový dětský kouteček, aby se mu tam potom líbilo!!! Předem díky moc za radu !!

měla jsem nedávno stejný problém. :? Maluju dětský pokojíček a budu tam mít 2 obrázky krtečka. Záleží na Tobě, jestli do toho chceš něco málo investovat nebo to chceš zadarmo. Pokud chceš investovat( ale zároveň si zřejmě dost ulehčit práci) podívej se třeba na aukro. Tedy www.aukro.cz prodávají se tam hotové předlohy, nemusela bys čekat ani moc dlouho, pokud bys nějakou vydražila. Nebo se aspoň pro inspiraci podívej na http://www.predlohy.sk/ tam je prodávají přímo, ale teď už za eura, jen se čeká 3 - 6 týdnů. No já to ale doma udělala následovně. Zadala jsem do vyhledavače pojem "obrázek krteček" a ono Ti to vyhodí různé obrázky. Třeba toto http://www.obrazky.cz/?q=krtecek%20obrazky.
Pak jsem si našla ten, co se mi nejvíc líbil a stáhla si ho do PC. Kluci v práci ( já jsem na to levá jak šavle) mi upravili jeho velikost v grafickém prográmku tak, aby se ten obrázek vytiskl na dvě A 3 a ten druhý asi na 20 A4. To jsem potom slepila dohromady lep. páskou a podlepila kopírákem. Přilepila páskou ke zdi a jednoduše obkreslila. Je to sice piplačka, ale pokud nejsi talent na malování z ruky, je to podle mě nejpřesnější cesta. No a teď už vesele maluju. Ten druhý obrázek je fakt obr, asi 1,2 x 1,2 m, ale stojí to za to, nehledě na to, jak mě malování uklidňuje. Ty bys asi do ložnice nepotřebovala tak velké, třeba Ti bude stačit vytisknout z PC. Všechny informace co jem měla, jsem předala, teď už jen popřeju hoooodně štěstí při výběru i práci. :one: :qu: :qu:

In reply to by Draconela

Ahoj,

moc děkuju za typ!!! Zkusím něco najít přes ten vyhledávač. Něco málo se mi už najít podařilo, ale bylo to dost náročný. Malovat bude taťka a stačí nám jen malé obrázky, tak určitě ještě něco najdu a pak uvidíme, co tam nakonec namalujeme. Tak ještě jednou děkuju!a měj se moc hezky !!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky