nechcu rejpat....

20.02.2009

ale nejak to tu vazne.....

Ahoji, koukám, že jsi v termínech porodu v nejbližších 7 dnech :s: :s: . Tak nevím, že by???? :s: :s:

..pardóóón, že vstupuju do debaty...Johanko-nejprve moc chválim Tvojí holčičku, moc hezounká dcérenak :girl: ..a teď bych poprosila o kadeřnickou radu (kdysy jsem tady četla, že jsi kadeřnice)..tak múžu??? :///: se zeptat....

In reply to by Johanka a Rozinka

..takže..ať zajdu do jakéhokoli kadeř. salónu nebo kadeřnictví s přáním, že chci aby mi udělali melíry- ale melíry, aby byly do bíla nééé do žluta...tak mi to stejně neudělaj :n: buď mi příjde, že jsou hluchý nebo to může být typem mých vlasů??? Nebo, když se to náhodou povede a jsou bílý, tak po dvou až třech umytí je mám opět žlutý :r: a já už jsem z toho nešťastná...poraď prosííím, čim to může být??? Nebo mě ještě napadlo, koupit si odbarvovač a udělat tak celou hlavu-ale mám strach! Jednak, jak by to dopadlo a za další spodek vlasů mám nabarvený do tmavě hněda, takže to je též nereálný...děkuju moc za jakoukoli radu..

In reply to by Sim

jojo muze to byt tvyma vlasama, ale prodava se spec sampon (je modrej ) a ted tem zlutavy dadech potlacuje , ale musis si tim vlasy porad myt... jinak obcas pomaha a nekdy ne... je to o vlasech..... ;)

In reply to by Johanka a Rozinka

..já jsem ten modrej šampón kdysi měla...stál mě asi 300,- ...a shodou okolností jsem teď četla článek, že pokavaď mají vlasy hodně červeno-žlutých pigmentů, budou se stále barvit do žlutava..a v tom případě platí, nezesvětlovat příliš agresivně, tím se posílý žlutý efekt...jednou jsem to měla krásně bílý,ale ta kadeřnice se ztratila :r: :) no jooo..tak budu zkoušet dál..

In reply to by Johanka a Rozinka

..mám tmavší vlasy...jejky, já už měla za svýho mládí :s: na hlavě barev..myslim tim, bujarýho mládí :s: teď už je ze mně vzorná mamina :///: měla jsem vlasy na červeno, na černo...na hnědo...uvidíme, příští měsíc, zas budu muset na dobarvení - našla jsem opět jiný kadeř.salón na netu, tak se tam zkusim objednat, zkusim jim tam vysvětlit svoje přání..představu..oni mi to odkejvou a zasejc přijdu domu na žluto :s: chudák manžel, teď už ze mě nemůže :jawdrop: :) já vim, že asi řešim kraviny, teď když jsem na mateřský, jen chci být taky hezká, spokojená (sama se sebou) mamina.. to přeci neni hřích :)

In reply to by Sim

hihi tak to ja sem vzorna mamina ale vlasy ty mi hyri barevnosti porad..a je mi to jedno ze se na me lidi divaj jako na nakou fetacku co ma maly decko .... me se libi barvicky a hlavne ty zarivy :D

In reply to by Johanka a Rozinka

..náhodou máš moc hezkou barvičku na vlasech..na lidi bych se vykašlala...tebe já potkat někde v salónu, tak hned "jdu po Tobě" :s: samozřejmě s přáním udělání vlasů :///: páč já dám na vizáš - když má kadeřnice sama o sobě IN barvičku, sestřich - nemusim se bát, že dopadnu jak "napomédovaný pudl" :///: ://: takže Tvoje vlasy :one: :dance: jsme si minulý týden koupila šampón-silver (na stažení té žluté) a musim říct, asi 2x jsem se snim už mila a jsou ty pramínky bílé, takže jsem už o dost víc spokojená :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka