Tak zas nic

20.02.2009

Ahojky holciny,tak teplotka klesa http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=3/userid=65547 :(
no a testik? jak jinam,byla tam zas jen /
Proc????????? .........nebavi me tohle cekani,ploc jestli tam mimis neni,ploc to nemuzu dostat a cekat.
Jinak pres noc cista vlozka a rano na toaletaku zas svetle hnedy vytok.Myslim ze ms prijde :\/:

Ahoj Katulisku tak ja jsem na tom podobne,akorat ze nespinim,ale mrcha dorazi,boli me bruch,ale tobe drzim palecky,treba to je fakt mimisek,moc bych ti to prala,no tak ja zase nic tenhle mesic :a:

Katulisku,enboj, pokud ms ještě nedorazila, tak ještě není nic ztraceno. Někdy to trvá trovhu déle než na tebe ta druhá / vykoukne. Já začala cčera večer trochu špinit. Tak ti držím pěstičky, ať mrcha nedorazí a ty nám za dva dny nahlášíš // na těhu testu.

In reply to by Andisek

Kdyby to nebylo nárazové, ale trvalo špinění až do kdy přijde ms ve svém termínu, tak je třeba podpořit žluté tělísko nějakým Duphastonem, jinak by se mimi nestihlo-nemohlo zavrtat, tak uvidíš, jestli to byla jen "akce" nebo to bude dál trvat..

In reply to by Kašíkus

Kašíkusku, děkuji moc za radu. Špinění už ustalo, takže je to v pohodě. Snažím se být hodně v klidu. Jestli mám ms přijít tak stejně přijde. Chci se tě zeptat. 23.DC mi brali krev na progesteron a hodnota je 38.9,. Je to v normě, ale když se jedná o těhu, tak je vyšší. Ale nevím kdy se hodnota zvyšuje??? Jestli už tak brzy nebo až po zahnízdění??? Ty jsi tady taková naše odborná poradkyně, Děkuji

In reply to by Andisek

Uff... no tak tohle fakt netuším, vím že žluté tělísko při mimi přetrvává dál a nemění se v bílé, a tedy dál produkuje progesteron.. a vím že od 12.tt ho tvoří placenta. Nedostatečnost toho tělíska je hodně častá věc, na tom Duphastonu/Utrogestanu je hodně holek v prvním trimestru, já právě nevím ani kolik má být o číslo, mně když brala dr. krev, tak jsem měla 0, takže jsem musela brát Duphaston na druhou polovinu cyklu, ne kvůli těhotenství, na to jsem ještě nemyslela, ale abych začla menstruovat co nejdýl (nejdýl jsem to dotáhla na 27, jinak i 21.dc). Je dobrý nějaký Duphaston doma mít, když začne nějaké špinění, tak zobnout, bere se od 1 až do 4 denně, záleží na stupni potíží..

Ahojky Katulisku, jak píše Kašíkus s Miškou, ještě není vůbec nic ztraceno. I pokud by teplota klesla pod coverline, tak je pořád naděje. Mě taky klesla http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=64593/nummer=6 a v den MS jsem měla na testíku slabou druhou /. Ale každá jsme jiná, tak si musíš na svoje // ještě počkat.
Ten grafík opravdu nevypadá menstruačně. Držím palečky aby to bylo miminko. :cc): :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé,tak to Misko doufam ,ze tak me ta teplotka neklesne.......a bude :cc): ,byla bych nejstastnejsi tehulka
No kdyz neprijde tak testuju v nedeli,ale fakt mi nebavi ta jedna carka :|:

Kaťulísku, nechci ti dělat plané naděje, ale ta realita fakt nevypadá vůbec špatně! :) Tohle ještě není pokles teploty, není pod coverline! :) A i ten styl špinění.. to znám :) večer jsem chvíli špinila, pak nic, pak druhý den ráno chvíli, a pak už nic :) Ale na // jsem si fakt musela několik dní počkat a ještě byla druhá čárka jen velmi slabá a až po limitu!!! Opravdu to ještě na ms nevypadá! Jestli vůbec bude vypadat ;) Při tom špinění - zavrtávání - může být implantační pokles teploty, takže opravdu nelze než čekat, na test taky, málokomu vyjde // v den ms.
:one: :cc):

In reply to by Katulis

Koukla jsem na svůj graf, prvně byla velmi slabá druhá čárka (po limitu a vidět šla jen z určitého sklonu světla) 30.dc, a já měla dosud cykly 27 dní, takže když jsem 27. a 28.dc špinila a měla bolesti jako při ms, tak jsem vůbec nevěřila, pro jistotu jsem test dělala, ale byl negativní i po limitu, pak až ty další dny byla čárka lépe vidět, ale furt hodně slabě, až tak za týden už byla tučná :)

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65525/nummer=1

a vidíš, taky tam byl mírný pokles BT, ale ne pod coverline..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky