Elena nebo Ellen

19.02.2009

Ahojík holčiny, co se vám víc líbí Elena nebo Ellen ( Elen ). Já měla původní ideu Elena a manželovi se líbí Ellen, příjmení je tipicky české na Ko.... Díky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

MY TAKY CEKAME HOLCICKU 16.4.2009 A OD ZACATKU SME BYLI ROZHODNUTY PRO NATALKU,ALE KDYZ SME SLYSELI,KOLIK JE TED NATALEK,TAK SME JI DALI STRANOU A MANZEL O VANOCICH KOUKAL NA FILM-ZAKLETA ELLA A OD VTEDY PORAD RIKA,ZE CHCE ELENKU,AJ JI SPIVA STALE ELA,ELA,-MNA TOHLE MENO NIKDY NENAPADLO A JE PRAVDA,ZE JA SOM RODACKA ZE SLOVENSKA A TAM SE VIC DAVALO,JE TO SLOVENSKE MENO ELENA,ALE TED SE TO VO MNE PEKNE HADA,TAKY NEVIM CI DAT JENOM ELEN,CO BY SA MI LIBILO NEJVIC,PROTOZE JE KRATSI A MY MAME DLOUHE PRIJMENI STEFANIKOVA,ZVAZUJU I MENO KARIN,MENUJI SE TAK JA,ALE MANZEL NECHCE ANI SLYSET,ZE MENO PO SOBE.NO JE TO OPRAVDU MOC TEZKE,VYBRAT MENO,ALE JE PRAVDA,ZE KAZDY MENO SE DA RICT HEZKY A NEJDOLEZITEJSI JE HLAVNE ZDRAVICKO MIMINKA,TAK VELA STESTICKA.PA-PA.

In reply to by KARIN

Děkuji, jméno Elena je odvozené od Heleny-to má své základy v řeckém heléné-světlo, nebo to je taky zkratka od
Eleonory. Takže jak píšeš, že je to slovenské jméno,....no třeba je tam víc používané než u nás :? Jinak po sobě bych jméno osobně nedávala ! Přeji dobrou volbu a také hodně štěstíčka :h: :a:

Také jsme se rozhodovali Nikola a Nicol a vyhrála Nicol. Ellen bych se nebála dát zní to vznešeněji. Hlasuji pro Ellen. :one:

Ahoj. Mne se vice Link forma elena.Zni to zensteji s tim a na konci. Ziju v cizine a tady bylo driv moderni Elen,Jasmin atd a ted zas vsichni davaji u holcicich jmen a na konec.a v cechach je nam to i vlastni :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka