práce

18.02.2009

ahoj,jsem na začátku 8.týdne.stojím v práci celej den na nohách,někdy mi tedy není moc dobře,bolení hlavy,unava,občas mě bolí i břicho,..mám ale blbou lékařku a nevímjestli mě napíše neschopenku nebo co mi na to řekne,o mimi nechci rozohodně přijít vlastní chybou,..ona se mě ani lékařka nezeptala kde pracuji a jak mi je tak se jí bojím vubec něco říct a změnit jí nemužu,až za 3 měsíce,přešla jsem k ní totiž,takže jsem si to pěkně zavařila,..:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jestli už ti napsala těhotenskou průkazku, tak jí předlož v práci..není to věc dr. ale zaměstavatele..Dr. ti může napsat papír na změnu práce..ale je to jenom doporučení..vše záleží na zaměstnavateli..v práci bys neměla dělat v tempu..mít možnost si kdykoliv sednout a kdykoliv odejít na záchod a nedělat s chemikáliemi..Právě zaměstnavatel by ti měl zajistit takovou práci..pokud nemáš zdravotní problémy těžko tě nechá na rizikovým. Když ti nezajistí takovou práci, jakou bys měla mít tak tě můžou nechat doma na 60%, ale to je lepší domluvit se s dr..když je gynekoložka nerozumná, tak pak můžeš ještě navštívit obvodní..ale zase na to jsou různé předpisy a není to tak snadné...Já chodila s teplotama do práce do provozu a vím, co to je..

AHoj, jak to tak vypadá tak je pani doktorka ze staré školy. Dřív (za našich maminek) se neřešilo jestli děláš u pásu nebo v kanceláři. Teď je to jiné a je to dobře. Proč se stresovat a trpět nevolností a nebo zbytečnejma bolestma když můžeš být vklidu doma a užívat si těhotenství. Ono i doma je to leckdy náročné. Člověk se časem cítí jak tuleň a i obyčejné vaření je pěkně únavné a kolikrát bolej záda jako čert...
Je škoda že ti běží 3měsíční lhůta..holt jsi netušila jaká doktorka je. Zkus si sní znovu promluvit. Řekni jí že je ti často špatně, že se bojíš o miminko a že bys ráda byla doma..Ona sice může argumentovat, že toto nespadá do rizikového těhu, ale 99% doktorů ti neschopenku na toto napíše. Mě se teda gynekoložka ptala hned jakou dělám práci. Když jsem jí řekla v kanceláři s klientama (vymahačka dluhů) takže dosti stresující práce s docházením k soudu, tak mi hned nabídla zda nechci zůstat doma. Řekla jsem jí že ne že to zvládnu. tak mi řekla že kdybych si to rozmyslela tak se mám ozvat..zlvádla jsem to ale s dosti častejma stresama. Ono když ti nikdo po telefonu vyhrožuje že tě zastřelí neni zrovna nic příjemného.. ://:
Takže se nevzdávej a zkus to sní probrat..držim ti palečky..hlavně když svolí, tak jí nezapomeň říct o vycházky...alespon na 2 hodiny denně. Aby ses doma nezbláznila :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj,děkuju,zkusím to ale ještě si toho obvodáka musím najít,bydlím V praze chvilku,..doufám že natrefím na hodného ne jak na gyndě,to jsem šápla pěkně vedle,..

Ahoj,no neni to nic moc,ale zkusit to musis.Tak ji rekni,ze mas fyzicky narocnou praci a je Ti cely dny strasne zle,ze to v praci proste nezvladas....Ja s timhle problem nemela,mam super doktora.Do prace bych chodila a rada,ale to fakt neslo,to bylo moc narocny a hrozne bych riskovala...Byla jsem na nemocenske od 8tt az do materske a sam sef me rekl,at si to s doktorem domluvim takhle.Drzim palce..... :a:

In reply to by Jesyna

ahoj, sice nevim, kde v praze bydlis, ale doporucila bych ti uplne zlatou doktoru, maji sidlo na karlaku, online24, jmenuje se Mrnkova, ale ordinaci tam ma vic lidi, tak to zkus.
te gynekolozce proste rekni, ze te boli porad bricho a ze mas strach a snad nebude tak blba a napise ti neschopenku...
drzim palecky

In reply to by sarka29

ahoj,myslíš obvodačku?jsem na P4,Nusle,bydlím tu od vánoc takže se teprve ohlížím po někom a vždycky je to špatně,..tak snad obvod.najdu dobrou a taky aby hlavně přijímnala nové pacienty

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky