Tak jsem volala k doktorce

19.02.2009

Tak jsem volala k té doktorce, sestra strašně příjemná jak osina v zadku, že je tam jiná doktorka no ale že teda mám jako přijít, když teda jako mě to prý bolí. No já nevím.

určitě tam běž- byla by škoda kdyby s mimískem něco bylo a zbytečně by se to zanedbalo- snad si chytila jenom nějakou střevní chřipku a bude to dobré, ale jistota je jistota...
pak nám dej určitě vědět jak jsi dopadla, budeme na tebe myslet...

povznes se nad to kasli na ni a bez tam , jde o tebe a miminko tak aby jsi neco nezanedbala...radej jit k dr trikrat zbytecne nez toho pak litovat

In reply to by Lanycka

Jdu se umýt a jedeme. Asi bych měla i pojíst ale nějak nemám ani hlad. To už je co říct, když jsem od 4hodin vzhůru. No a víte co mi řekla na to ten můj, když jsem mu to psala?že mám nechat blbých řečí! Velice povzbudivé.

In reply to by white_tie (neověřeno)

Dřív jsem mu věřila, protože opravdu všechno bylo tak jak řekl, jk slíbil. Posledních pár měsíců už ne. A takového chlapa já nechci co jen slibuje!To on moc dobře ví.

In reply to by white_tie (neověřeno)

Taťka ještě nedojel. Mám to hrozně daleko pěšky do nemocnice, proto na něj čkám až mě odveze.Ale už by tady měl být každou chvilku. teď mi psal, otec dítětě, že to akorát dramatizuji.
Nic holky, táta je tady, tak jdu.držte mi palce. Já se pak ozvu...Snad bude Anička vpořáku

In reply to by Siaaara

Nic neobvyklého, teda neobvyklého pro nás dva. Řešíme to už hodně dlouho. A to je jeho rozvod. Pořád má na všechno čas a já toho mám už plné zuby. Tak jsem mu řekla, že končím. že už to takhle dál nezvládnu.že jen slibuje a slibuje a skutek utek.Proběhlo to celkem v klidu až jsem se se divila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka