Kardio

19.02.2009

Ahojky, tak jsme včera absolvovali vyšetření srdíčka a ne moc sdílný a příjemný pan primář nám oznámil, že se vše zatím vyvíjí nejspíš dobře. tak doufám, že se nemýlil :-) Ale pořád nevíme, kdo u mě bydlí. Dnes jdu opět na utz ke svému lékaři, tak doufám, že nebude spinkat nebo na nás ukazovat zadeček. Příští týden jedu nakupovat do Londýna, tak bych se chtěla vyřádit docela i v nakupování pro mimčo. Zkusím mu dát čokoládku a hodně se napít studené vody a to prý probere i medvěda ze zimního spánku :///:

In reply to by white_tie (neověřeno)

No připadalo mi, že spěchá na oběd, takže ani neměl snahu něco zkoumat, ale říkám, teď jdu na 9 ke svému doktorovi, ráno jsem mu volala, za to úterý jak musel jít operovat, tak říkal ať příjdu, tak už do sebe cpu snídani a šla jsem si koupit i kit kat, tak ho zdlábnu ještě po cestě v autě. Tak doufám, že za takový přísun energie bude mimi spolupracovat :-) Jinak mužo byl semnou, ale říkal, že tam pomalu nic neviděl, ten primař furt jezdil tam a zpatky, funěl u toho, jako by bylo něco špatně, no fakt úroveň. Kdybych se ho nezeptala, tak mi neřekne nic. ale to je už jedno, hlavně že to vypadá ok. Jinak stavili jsem se do broučka(teda nejdřive jsme to přešli:-) byla tam fakt úžasná prodavačka (taková mladá blondýnka), všechno jsem prozkoumali a vyzkoušeli a máme teda favorita Cortinu, sice má dvě věci, které bych změnila, ale zase splňuje všechno ostatní, co jsem chtěla. ale kouím si nějakou z té kolekce 2009 je krásná. Takže teď už jen potřebuju zjistit co to bude ať můžeme vybrat barvu. K.

In reply to by white_tie (neověřeno)

No změnila bych kola (ta šedá jsou fakt úlet), vypadá to jak fušeřina ten plast....což vykompenzuju tím, že si koupím k němu ty nafukovačky a druhá věc, že nemá ruční brzdu, bydlíme na sídlišti, které je na kopci, takže ať pojedu kamokoli, tak z kopce( a ten je fakt dost prudký)....ale to je detail, zas si říkám, že aspoň posílím svaly na rukou a na břiše, jak budu brzdit tělem :-) Mimis se začal hýbat po snídani, paráda, tak doufám, že mu to vydrží ještě tu půlhoďku na utz.No nic, jdu nastartovat káru a frčím. Drž mi palečky ať je vše ok a už se to konečně dozvím, pak dám vědět :-) K.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky