A je to!!

06.12.2007

A je to!! ´Dnes jsem si konečně mohla udělat oficiálně test!! A jak dopad? No jsou tam ty dvě čárky!!!! Jsme štastná jak blecha a 13.12. jedu na první ultrazvuk.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je hrozný jak člověk může být tak netrpělivý!! Nic mi neuteklo, ale stejně jsem musela a to jsem si předtím dělala asi 4 testy a taky ukazovaly pozitivní, ale jestli tohle bylo ofiko tak to asi bylo takový opravdový!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jáá mám tuchy že budou dvě!! Ale to se dozvím toho 13tého!§ Už aby to bylo...tohle se popohnad nejde a to mě štve!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já nevím já bych byla hrozně nervozní!! Vždyt jsi mohla mít i mimo děložní těhotenství a nokdo by nic nevěděl!! No aspon že ti to dopadlo takhle dobře

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jáá mám tuchy že budou dvě!! Ale to se dozvím toho 13tého! Už aby to bylo...tohle se popohnad nejde a to mě štve!

Štěstíčka se pokusím užívám, ale jsem nějak hrozně unavená a pořád bych spala, ale to je asi vsugesce, protože to není normální!!

In reply to by LenickaV

to ano oni taky slibovaly hory doly a odkejvaly bi jim cokoliv jen aby si je neodnesli do pekla, ale sotva 15 min. na to co odešli to jelo na novo!! Jestli je to tím že jsou dva a tak se pozbuzují a na vzájem a doplnují!! Nevím? Ale stejně to sjou zlatíčka!!

In reply to by LenickaV

No já mám takový tuchy že to budou zlatíčka!! Jsem asi magor a zkoušela jsem si to podle prstýnku!! U toho jsem se ještě nikdy nepletla co se týká pohlavý dítěte a tem říká kluk a holka!! Ale kolik dětí tam mám se na sto procent dozvím až toho 13.12.!! Už aby to bylo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka