Poslíčky kdy?!?

23.01.2009

ahojte holčiny.
Možná blbej dotaz, ale kdy a jak jste poprvé cítily poslíčky a jak se u vás projevovaly?nebo spíše jak se projevují?!?!
Byly to takové bolesti jako by bolestivá menstruace?!?!
bolí mě už druhý den docela dost podbříšek, jakoby u menstruace, ale jinak nic. tak nevím není to brzo?!? Jen doufám, že se malej už nechce tlačit na svět :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, jééé tak to je dobrý, to já už mám asi teda taky. Jsem ve 31.tt a včera mě tak pobolívalo průběžně celý den a dneska ráno docela dost, ale asi jenom čvrt hoďky a pak to uplně přestalo :-) No to jsou věci teda :-)

In reply to by majlofka

Ahojky no ja sem to tu taky uš psala a ptala se holkach co by to mohlo bejt že mam bolesti jako při MS a dozvedela jsem se to že to budou ty posličci .
ale netrvá to nějak dlouho,spíš se to opakuje po určitých intervalech ale je to nepřijemny :a:

Ahoj,já mám poslíčky asi od 34.týdne a projevuje se to přesně tak,jak popisuješ jako silná bolesti při menstruaci,ale netrvá to nějak dlouho,spíš se to opakuje po určitých intervalech

ja to mam uz od 31t a ted jsem 33t. Projevuje se to tak, ze mi ztvrdne brisko a boli jako pri silne menstruaci. Tak to mam nekolikrat za den. Rikala jsem to doktorovi a ten mi naridil klidovy rezim. Pry kdyz to nebude vickrat jak 15x za den tak je to v pohode. Kdyby se pocet zvysil, mame jet do porodnice.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky