plaváni miminek ve vaně

17.02.2009

Ahoj holky, myslíte že bych mohla zvládnout prvé začátky plavání ve vaně s 3,5 měsíčním miminkem sama? :///: Něco mám naštudované. Co si o tom myslíte? Děkuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj ajko, pokud to máš nastudovaný (stačí okoukat) ;) tak to člověk zvládne sám.
Effka a Viktorka

Myslím, že asi ano, ale já si pro jistotu pozvu dom paní na první zaučovací lekci. U nás je to tak, že si prostě pozveš dom paní, ta vám ukáže co a jak, donese takový ten plavací polštářek, ten ti už zůstane a pak už si plavete doma sami, jak vám to vyhovuje - sranda za 350 Kč. Já ale zase nic nastudované nemám, takže potřebuji zaučit :a:

In reply to by lecoce

Já jsem právě taky uvažovala že si takovou pani pozvu k nám. Jenom že tady to funguje tak, že paní přijede poprvé tak na 5-10 min. a chce za to 150,- Kč a neukáže ti nic abys si si to zaplatila i příště. Ukáže jenom začátek ale jak máš pokračovat to ne :n: Tak stále váhám.

In reply to by ajka2305

Hm, tak to bych se na to na tvém místě taky vyprdla a plavala bych s miminkem ve vaně sama. Stejně si myslím, že pokud máš něco nastudované, tak moc chyb nemáš šanci udělat. Jde přece hlavně o to, najít si s miminkem další druh zábavy, který mu bude příjemný a spevní mu telíčko :a:

Ahojky, tak já se k tobě přidávám...malé je sice 7měsíců, ale jdeme příští měsíc poprvé...mám z toho hrůzu...vůbec netuším, co nás čeká...čekal jsem totiž na ségryx malou, až trochu vyroste, aby mohly holky chodit spolu...

In reply to by jane.sed

na vaničky? Tak to se máš! Nebo ta "tetka" co malou bude učit ;) :s: Nevím kolik tvoje miminko váží, ale je to docela záhul na záda. Ale jinak se není čeho bát. A je to fajn. My to trénujeme mezi jednotlivými lekcemi i doma a malé se to docela líbí. Tak papaa zdraví
Effka a Viktorka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka