Byla jsem v šoku:-(

16.02.2009

Dobré ráno holky,včera jsem byla s Matym na procházce a šla jsem kolem jedný hospody a před ni postavený kočárek s miminkem.Byl to mojí známý.Malej tam hezky spinkal ale mě ho bylo tak líto :r: Sice na něj koukala z okna ale stejně...No pak jsem šla po 2 hodinách spátky a on tam pořád byl :jawdrop: To mi bylo už do breku :r: No a pak šla moje mamka se psem asi v 19.00 hod a říkala,že zrovna odcházely z hospody,že ale už měla kočárek ve vnitř.A odcházela ještě s jedním dítětěm tomu jsou 3 roky a s manželem.Mamka se jich ptala co dělaj tak dlouho s dětma v hospodě a ona ji na to řekla,že nebude pořád sedět doma s dětma,že se chce taky bavit at si je s nima doma starej :jawdrop: Tak já nechápu proč si ty děti teda pořizovala :n: :? Je jí jako mě 25 a já teda nemám nákou potřebu vysedávat v hospodě,chtěla jsem dítě,tak se mu přeci budu věnovat ne?????

Jani,
tak z takoveho pribehu se mi chce fakt skoro brecet .... :r: Kdyz si jen uvedomis, kolik je maminek, ktere by si sveho vlastniho uzlicku vazily vic nez sveho zivota, ale mit ho nemohou - je to fakt strasne. :(
Ja nedavno zase potkala na meste jednoho tatinka, jak sel nakupovat do obchodu a nechal klidne stat kocarek venku pred obchodem! :jawdrop: Kdyby chtel, tak mohl jet pritom s kocarkem klidne i dovnitr (v pohode to slo!), ale ne, on ho nechal venku - bylo tam krasne male miminko a on ho nechal v tom mrazivem pocasi napospas ... :r: :r: :r:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by janina.55

Moje slova, Jani ... ale jak vidno - ne kazdy to ma stejne - bohuzel. :(
(kazdopadne ja byt tou maminkou, ktere kocarek zustal v te zime osamoceny pred obchodem, tak tomu chlapovi dam asi okamzite sbohem a satecek - tohle je podle me proste neomluvitelne!) :n:
SHARANE+LUCINKA

Ahoj, no to je hnus to ti povím, ale bohužel je toto k vidění dost často. tyhle lidi maj děti jen kvůli soc.dávkám za které si kupujou chlast a cigára. Místo soc.dávek bych všem dala stravenky na jídlo v té hodnotě a byl by klid..
Je zajímavé že tyhle typi lidí maj zdravé děti a nějak dlouho ani nečekaj než přijdou do jiného stavu-je to strašně nespravedlivé.

Ahojky, těsně než jsem šla na RT, tak jsem v rámci práce takovouhle jednu řešila (jsem soc. pracka na péči o dítě), no a dělalo se mi z toho blbě. Přesně, taky mi odpověděla, že se přece nezakope jen doma s dětmi, klidně si vzala kočárek do začouzený hospody. Byly tam ještě jiný problémy, nakonec po půl roce jí musely být děti pro zanedbávání odebrány (pro samou zábavu jim neměla dát co jíst). Já jsem nebyla v hospodě od té doby, co jsem se dozvěděla, že jsem těhu ( max. na oběd) a vůbec by mě nenapadlo tam tahat svoje dítě, kór když se tam kouří a tak. Takž nahlásit na sociálku, ať jí trošku dělají zle. Klidně anonymně, oni se tím musí zabývat....

In reply to by janina.55

Normálně písni mejl na sociálku z anonymní adresy a oni by s tím měli začít něco dělat.... Je to na h..., z těch dětí stejně budou zase takoví flákači, jako jsou rodiče, protože nemají pozitivní vzory. No a tyhle ženský to mají vždycky tak, nadělají si spoustu dětí a pak mají alibi, že je s třemi, čtyřmi, pěti.. dětmi nikdo do práce nevezme..... No ale jejich chlapi, pokud nějaký mají, většinou taky nemakají. Jsem měla případ, že ženská schválně potratila, vypila nějaký utrejch z nějakých bylinek a alkoholu (neměla na potrat), málem jí to zabilo, až se to podařilo, protože si někde uhnala dítě rok po tom předchozím a ona ho chtěla až za dva roky, kdy by měla zase dělší nárok na rodičák... hrůza...

In reply to by white_tie (neověřeno)

Já taky byla naposledy na pařbě v lednu 2008 a vůbec mi to nevadí.Někdy zajdem s kámoškama do pizzerie a sedíme v nekuřáckým nebo jdem do kavárny s dětským koutkem.Ona by do nekuřácké hospody nemohla-hulí jak fabrika ://:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky