Nas 10ti mesicni denickovsky zapis :o)

12.02.2009

Bry vecer tety a teticky, :a:
posilame vam opet nocni pozdrav od nas, z dalekeho Prostejova. Dnes pridavame dalsi denickovsky zapis ... vcera sme to s Lucinkou troska prokaucovaly, tak dnes to musime rozhodne napravit: ;)
Takze se tedy pohodlne usadte (bude to beztak zase na dyl, tak si klidne uvarte aj kafco :§: ) a my vam pisnem sumar novych udalosti z naseho 10ti mesicniho zivota.... :q:
Hnedle ze zacatku podavame info o nasich novych mirach a vahach (pac poradna probehla zrovna predevcirem), takze soucasne parametry jsou: 8,50kg a 71,5cm. Vim, ze na prvni pohled to neni mozna zadna uplna tezkotonazni zalezitost, ale od posledni KO sme to nahodou vyspravili o cele 1 kilecko! :one: Takze to neni nahodou zas az tak marny .... :qu: Dulezite je, ze chutnat nam teda uplne bez debaty chutna :hu: (Otesanek by se za ty nase porce fakt nestydel), jenze my to vsecko spalime zrejme pohybem, protoze videt to teda na male neni ani nahodou. :n: ( V tomhle bude Lucinka zrejme trochu po mamince - ta se taky vecne necim laduje, ale pritom na ni gate stale plandaji. :00: :s: ) Ale vratme ze zpatky k nasemu zapisu ... Musim rict, ze pokroky udelala Lucinka v tomhle mesici teda uplne uzasny - tak treba:
- uz rika s prehledem (krom jejiho oblibeneho HAM), taky i BABA a posl. 2 dny zkousi i DEDE (zrejme trosku upravena varianta DEDY)
- taky si slecna Lucie uz sama od sebe hacla ... nicmene je to porad spis takove nestabilni, takze o pevnem sedu se zatim jeste mluvit neda, no ale ono to chce cas a pujde to. ;)
- v pohybu horizontalnim smerem sme ovsem pokrocili dal - to nasla Luciferka }:) nejakou zcela novou a revolucni techniku plazeni se ... lezi na brichu, odrazi se spickama nohou dopredu, zveda prdelku, jednu ruku ma pod sebou a druhou natahuje smerem vpred. Pomoci hlavy, kterou mydli zprava doleva, pak uvadi celou svou energii srsici bytost do pohybu a dokaze takto zdolat neuveritelnou vzdalenost nasi pomerne prostorne predsine! :00: No technika je to teda dost prazvlastni, ale hlavni je, ze proste funguje!!! :one: :s:
- a co jeste? taky se madam uz konecne naucila sosat tekutiny z hrnecku s pititkem! :§: A tvari se vzdy jako uplna suverenka, kdyz si prihne po obede frajersky caje a drzi se pritom obema rukama usi od hrnecku. 8) Nicmene cajik je stale jen takovy zalozni zdroj - nic se nema prehanet, kdyz tece mliko, tak jsou hold priority jasny. :c:
- co se tyce naopak tech stale nepokrokovych oblasti, tak bohuzel jeste furt nemame ani jeden žub :r: a pritom to UZ UZ zacalo chvilema vypadat nadejne, probehly dokonce uz dve/tri probdele a protrpene noci s nateklyma dasnickama a trosku prujmem k tomu ... ale bohuzel teda kulovy z toho - akorat vzbuzeni sousedi skoro v celem baraku a vysledny efekt zatim 0,0 nic - no tak snad priste. no sakris doufejme ze jo!!! :h: (klepu se na to coby mamka uz opravdu jak na puding. :dance: )
- z ceho mam naopak velikou prevelikou radost, tak to je neustale opakovani dovednosti: PACI PACI, PAAA PAAA, TAAAK SEM VELIKA, TAK TAK VSELIJAK a na dalsich uz zaciname taky pracovat. :one:
- a zaverem jeste pripomenu Lucincinu neuveritelnou lasku ke kniham :h: a pujdu mozna uz pomalu chrnet. Nestiham normalne zirat, ale Lucie si nejenomze sama se zajmem prohlizi obrazky, ale i dokonce i frajersky u toho otaci sama jednotlive stranky!!! :jawdrop: Pohled na ni me kolikrat fakt lehce sokuje. No schvalne - videly jste treba tento blog? :
http://www.mojetehotenstvi.cz/vazna-literatura-moje-vasen-o#new
Jestli to pujde takovym tempem, tak asi k 1. narozkam dostane nase mlada proste uz ctenarsky prukaz do mistni knihovny a bude to .... :s: :s: :s:
Ufff, to byl zase popis. No nic, toliko novinky od nas a nebudem vas uz zdrzovat - cteni zas na pul hodiny, co??? :00: Se vam fakt omlouvam, sem se proste uplne rozvasnila. :s:
Tak se opatrujte teticky a pozdravujte ty svoje male clobrdicky, jo??? :a: :k: :e):
Papik!!!! :a:
SHARANE+LUCINKA

janka.82

Ahojky Šári, tak konečně píšu, jak jsem slíbila. Jsem hrozná, co? :00: Konečně jsem si to i přečetla, bylo to na mě dlouhý (ses zase rozvášnila- jako vždy :O ) a s mojí únavou jsem to odkládala :!k: Kafíčko jsem si k tomu nevařila, ale mám pivko, nevadí?????????? :///: Lucinka je šikulka, hlavně, co se týče její obliby ke knížkám :D To teda zírám :jawdrop: Fotečky jsem už chválila, ale stejně musím napsat, že je to krásná holčička. A musela jsem se smát, kolik váží- Mates měl na začátku ledna (3,5 měsíce) 7 kg :s: Na kontrolu jdeme příští úterý, myslím, že už přes 8 kg bude mít 8)

In reply to by janka.82

Cau Jani,
vubec nejsi hrozna - ceni se naopak, ze jsi nezapomnela! :one: (ja dluzim takhle jeste tolik odpovedi, ze uz je ani spocitat neumim - stydim se, ale je to tak) :00:
No ja kdyz se rozjedu, tak to fakt o kratkym textu neni ... to sem proste cela ja - a o vasni je skoro vsechno! :h: :s:
Hihi, se musim smat - prej " ...ale mam pivko, nevadi???" - tak to jsi me fakt pobavila, Jani!!! :one: :s: :one: :s: Proste takova typicka mamina, co??? :!k:
Kazdopadne dekujem jeste jednou za pochvaly - to tesi ... ona bude beztak Lucie naka vasniva knihomolka - pac to snad ani neni mozny, jak ona to proziva (apropos - vis co ji koupil tatka k 1.narozkam? knihu ANTICKE BAJE! :00: no ona je sice Lucinka v tom cteni mozna malinko dopredu, ale tohle fakt troska fakt prehnal - to teda uznavam). :s: :s: :s:
Kuuuuuuurnik - Matysek je takovy macek, jo??? No na 3,5 mes. to je vskutku slusna vahova hodnota - to sem teda zvedava kolik vam to v te poradne navazi ... tak dejte nam pak vedet.
Nic, padim smer postel - jednou to tu musim utnout pred pulnoci.
Tak se mejte primovne, prejem sladke sny a zase se ozvete. ;)
Packo! :a:
SHARANE+LUCINKA

Ahojky holky, teda z Lucinky je úžasná veselá slečna intelektuálka :c: pohled na to smějící se sluníčko úplně pohladí u srdíčka :h: je vidět, že je to šťastná holčička :h: a z těch zoubků si nic nedělejte, aspoň zatím nemusíte čistit :!k: posíláme vám holky pusinky a přejeme Lucince krásné 10. měsíčninky :k: :qu:

In reply to by Silvik.52

Caute Julinecky! :a:
Dekujeme za krasny vzkazik :c: - vas sme tu uz dloooooouho necetly - jak se vlastne mate???
Vase pochvaly nas moc potesily - vy proste vite, jak zahrat u srdicka. :h:
No joooooo........ Luciasek, to je nase slecna knihomolova, ona je do knizek vazne totalni blazen - nestiham se vubec divit! :00:
Ale sem samozrejme rada - to je jasna vec. ;)
Musime se vam jeste pochlubit, co se ted nove u nas udalo: tak krom osloveni babicky, Lucinka umi uz i krasne zvatlat i TAAATA, z cehoz tatinek samozrejme uplne maximalne taje. :one: :c: :h: No je to nadhera - ja taju s nim, akorat na to prvni MAAAAAAAAMA jeste stale netrpezlivo cekam - ja uz se taaaaaaaaaaaaak tesim!!!!!!!!!!!!!! :h: :h: :h: :h: Snad to bude brzy. A aj ten zoubek - ja uz mam nachystanyho kartacka - prstacka v supleti. ;) :s:
Co u vas devcata????? Pochlubte se .......
Nocni pusinky leti i k vam a tesime se na par radku, budete-li mit chvilinku. ;) :a:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by Zuzu

Caute Zuzi a Miky, :a:
dluzime vam jeste odpoved (furt na vas myslim, tak nez na to zapomenu, tak to musim honem dohnat). Dekujem vam moc za krasne psanicko !!! :one:
Jojo, ja vim - zuby jednou narostou ... ale uz se na ne fakt tesim. :h: Sem uz i takovy blazen, ze se na ne chodim obcas Lucince koukat - jak se rysujou pod dasnickama. :h: :s: Tak snad se brzy dockame!!!! :one:
Musim se normalne vzdycky smat, kdyz ctu o vas nejake novinky - co ten Miky porad vyvadi... :00: :s: To musis mit, mamko, uz uplnou svatozar!!!! Je to teda fakt ulicnik, ale zase urcite "vis, ze ho mas". ;)
Lucinka dokaze taky nekdy vymyslet uz hezke blbinky, ale kdyz to vezmu tak nejak celkove, tak je opravdu porad celkem hodna. Ona se porad necemu smeje a vecne se teteli s pusou od ucha k uchu, takze i kdyz mi neco provede, tak se na ni proste neumim opravdove zlobit. :c:
Ja si vzdycky vzpomenu na vas (co Miky vsecko vyvadi) a uplne ho vidim v te vane, jak tam radi jak cerna ruka trhu! }:) No hlavne ze ty ditka mame - jsou stejne uzasni, no ne? ;)
Koukame, ze mirove jsme na tom skoro podobne, ale vahove mate teda neco k dobru. No taky mate chlapaka, tak to musi byt videt! :one: Jinak ale musim rict, ze s apetitem Lucinka problem taky nema - basti naprosto uzasne a je fakt radost ji krmit! :hu: :a\|: :\x:
Tak se mejte prima a drzime palecky, at se te rymy a prudusek uz nadobro zbavite! :one: :one: :one:
Pusinky z Prostejova posilaji:
SHARANE+LUCINKA :c: :h: :c: :h:
PS: normalne sem ucho, ale cocka je jeste porad zaparkovana ve spajzu - ja normalne nevim, proc mam z toho porad takovy strach - furt mam jaksi v podvedomi, aby ji nebolelo brisko ... ze se nemusim bat, ze ne???

In reply to by sharane

Šári, s tou čočkou nemusíš mít strach. Já mu ji dávám už hodně dlouho a problém s tím nemá. Už jsme mu dokonce dala i cizrnu a v pohodě. Oni už umí prdíkovat ;) A to Miky na prdíky trpíval strašně moc :w:
Miky baští teda skoro pořád. Když nás vidí jíst, tak musí mít taky. I když mám jen plnou pusu a on vidí, jak koušu, tak mě za ni chytá a cpe mi tam prsty a u toho mrčí :00: I když teď odmítá večer kaše, tak jen kojím.
Je to fakt číslo. Všichni, kdo ho vidí, tak mi dají za pravdu :w: Je to s ním náročný a jsem hodně utahaná a uanvená, ale je to náš miláček a sluníčko :w:
Tak se mějte kočky a zas někdy o sobě dejte vědět :qu:

:cc): Jejda,to to letí :s: .No jo,vždyť i náš Matyášek už měl pět měsíců :h: .Lucinka je móóóóć šikovná :c: a zoubečků se taky dočkáte ;) ,my zrovna s nimi bojujeme už třetí noc :00: ,jeden je malilililnkato vylezený :s: ,jde cítit na prstu,ale dál se mu nechce potvůrce :spid: .Jinak fotečky jsou moc krásné :qu: !!!Moc se opatrujte kočenky :h: a kdyby Lucinka potřebovala kavalíra na doprovod do knihovny :) ,náš Maťulka je k dispozici :s: ,taky z něj asi bude knihomol :!k: .Zatím tedy prohlížení prokládá i žužláním,ale to se vypiluje :!k: . :a: :a: :a:

In reply to by ined77

Cauky Ined77!
No ani mi nemluv, leti to fakt jak urvany pes z retezu - zrovna vcera vecer sem se byla tadyk mrknout a nejaka maminka se tu ptala, jak dlouho vydrzi mimco v zavinovacce a ja si normalne nemohla vubec uz vzpomenout!!!!!!!! :00: :00: :00: Sila - stydim se, ale uz si to fakt skoro nepamatuju. :n:
No a zoubecku se samozrejme dockame, to je jasny - akorat se proste uz nemuzu dockat, az toho prvniho bileho bojovnicka objevim - to vis, uz je mi to 10ti mesicni cekani krapetko dlouhy.... ;) :s:
No dekujeme kazdopadne moc za pochvaly, to ste nas s Matulkou potesili :dance: a s tim doprovodem - vas teda berem jednoznacne za slovo!!!!! :one: Takovy kavalir na cestu do knihovny to uz ne dneska vzacnost. :h:
Tak se opatrujte a at se vam dari ... a zase nekdy pisnete. ;)
SHARANE+LUCINKA

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekujeme Janulkoooo ... Tobe taky prejem jen to nej :k: a at se co nejdrive zadari!!! :e): :one: SHARANE+LUCINKA

tak já miluju dlouhý čtení :s: krásně si to napsala amalá je fakt nádnerná a jak se na fotečkách řechtá,taky se to snažím vystihnout a vyfotit ji při tom,ale je to šibalka,řehní se jak blázen,ale jen co vytáhnu foťák,tak většinou z vážní a chtěla by si ho spíš prohlížet,než se fotit.

In reply to by malena

cauky malenko,
tak to sme dve - s tim dlouhym ctenim! :s: a ja prave docetla tvuj pribeh o stvane zveri v podobe maminek na materske .... no reknu ti, ze to teda muselo byt neco - nedovedu si to absolvovat s jednim prckem, natoz se dvema! :00: jsi fakt dobra, zes to zvladla a ver, ze te prodavacce urco prochazka s nakupnim vozikem prospela... :s:
tak se drzte a preju hlavne brzke uzdraveni! :k:
SHARANE+LUCINKA
ps: no a dekujem samozrejme za pochvaly :c: , ona se mala rehta prakticky porad, takze neni nastesti zas az tak problem to pri foceni zachytnout. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka