Srdíčko

17.02.2009

Holky, zajimálo by mě v kolokátém tt vám bylo vidět srdíčko u mimi? Já četla,že se může klidně objevit i až po 8 tt. Byla sjem teď v neděli na pohotovosti a to jsem byla 6+ 4 a ještě nebylo. Ale podle mé fotečky pan dr naznal,že rosteme tak to je myslím dobré,ne?

Ahojky,to je pravda,že může být srdíčko později.Stává se to v případě,že jsi otěhotněla později než přesně v půli cyklu.Oni to totiž počítají od prvního dne PM a předpoklad je,že přesně za 14 od toho data je předpokládané datum početí.Což samozřejmě nemáme všechny-podle tabulek,že?Stačí aby jsi byla trošku nastydlá a ovulka se ti klidně šoupne o 14 dní.Potom se to zpřesňuje na prvním velkém UTZ ve 12 tt a když ti velikost mimi nesedí o +-14 dní,stanoví se termín porodu podle UTZ.
Já mám tedy termín podle PM i termín podle UTZ rozdílný o jeden den :) ale pravda je,že jsem měla menstruaci pravidelnou jak švýcary :)

Poprvý jsem byla u doktorky v 6+6 a srdíčko tam už bylo, prcek měl celý 1cm (hlavička-zadeček). Když rostete, tak je to určitě v pořádku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka