kontrola ke konci 39tt:-(

17.02.2009

Ahojky holky tak mám po kontrole.A na porod to nevypadá:-(malá má 3000gramu a stehenní kost nevlezla na usg takže dr.odhad délky je 55cm:-(monitor by zase rychlejsi takže v pátek jdu znova na ctg a pokud do uterý neporodím posle me do nemocnice na císaře:-(:-(:_(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky! :a:
Byla jsem na kontrole v pondělí... První termín mám už zítra, ale doktoři se řídí dle termínu 2.3., ale i tak jsem už ve 39. týdnu. :00: Na monitoru nebyly žádné kontrakce, děloha byla v klidu. :O Tlak vysoký... opět a to beru Dopegyt... :( Doktor mi řekl, že mám čekat a čekat... :n: Já nevím, jak to nakonec budu mít já, ale mamka porodila první sestru v termínu, druhou sestru den před termínem, mně opět v termínu a moje ségra, co má tři děti rodila prvního přesně na den termínu, druhého o den dříve a třetího klučíka den po. ;) Takže je to individuální... Jsem zvědavá, jak na tom budu já, protože nic, ale vůbec nic necítim... žádné náznaky. :? :)

Ahoj holčiny, snad jste nečekali že první mimi porodíte v termínu :s: s tím jsem tedy když jse čekala první mimi ani nepočítala. Mě doktor nenechal přenášet dýl jak týden. V den termínu jsem byla na kontrole a žádná změna-s čímž jsem taky počítala-i když jsem měla dosti bolestivé poslíčky že jsem je musela i vydejchávat. Doktor mi řekl že se neotvírám a že pokud neporodim do pondělí (což bylo 6dní ) tak mi porod vyvolaj. Naštěstí se prcek umoudřil a druhej den mi praskla voda :///: . Žádné zaručené věci jako je procházka, sex,skákání na míči mi nepomohli-pomohl mi počasí-přesněji bouřka

Koukám, že nás hodně chodí na kontroly v úterý..taky jsem tam dneska byla.. Jsem 39+1tt, mimi 3800g, kontrakce ani jedna, vysoký tlak, otoky, takže teď ve čtvrtek se mám dostavit do nemocnice (termín mám ale až 23.2.) no a že se v nemocnici uvidí...buď si mě tam nechají nebo mě pustí domů...a pak znovu v sobotu....takže uvidím. Ostatním držím pěstičky ať vám to uteče... Papa :a:

In reply to by markytka.j

tak at Ti to dopadne dobře,ale vysoky TK ,otoky jsou an hospitalizaci,já to mela v prvním tehu od 32tt a v 36tt už to nešlo korygovat tak musel malý ven.Tak přeji at Ti to sníží a at máš hezké zdravé mimi a at jste oba v porádku

In reply to by elixiiirek

No snad to dopadne dobře...jsem z toho nervozní... Ono ty otoky nejsou zas tak hrozné, to jen doktorka plaší...a tlak mi taky nepříjde nějak extra vysoký, ale mám prý už 3.stupeň zralosti placenty a do toho malého tlouštíka.. Mám jen 163cm, tak jsem zvědavá... Snad to budu mít brzo za sebou a budu mít malého u sebe... A tobě držím pěstičky ať porodíš sama a nemusíš jít na ten císař..a jste oba dva zdravoučcí... :a:

Ahoj holky, takže jsem se vrátila od lékaře 39+2. Všechno je v pořádku ale na porod to fakt nevypadá. Ani jediná malinkatá kontrakce nic.........Poslední 4 návštěvy u lékaře mám úplně stejný výsledky. Takže od mého nedělního termínu což je 22.2. mě klidně nechaj přenášet 14 dní............
Takže za chvíli jdu hrabat sníh...........ale mě asi nic nepomůže:(( hlavně, že jsem celej 8. měsíc kvůli hrozícímu porodu ležela:)
No nic, aspoň, že je prcek v pořádku.....:))

To je mi moc líto, ty už s tím válčíš pěkně dlouho co? :( PA říkala, že porod spouští mužské sperma, tak ať Ti Tvá mužská polovička pomůže :|-|: a třeba se vám fakt zadaří a porod se spustí sám. Toho císaře Ti holka nezávidím, čekám první mimi, ale od začátku se modlím, abych nemusela rodit císařem, protože, když jsem to viděla u kamarádek, není fakt o co stát, to si raději několik dní nesednu na zadek ;) No budeme na Tebe myslet a držet Ti pěstičky.

In reply to by krtecek9

přesne jak píšeš radši si užiju porodní bolesti a bolest pri sedení než císaře,sice te nebolí to jak mimi prichazí na svet,male ty dny potom:_(no my prave sexujeme skoro každy den a nezabírá to.mám CS jen 4 a vubec nevím zda se to do Týdne dá zmenit tak abych byla na porod.Strašne mě to štve protože mi 2x hrozil potrat,pak cisar kvuli vcestne polacente,pak ležení kvuli předcasným poslíčkum,pak boj s ctg kvůlui tachykardii a ted když je vše ok tak malá si tam hoví.

Ahojky elixírku. :\x: Tak já jsem se taky před chvílí vrátila z kontroly a pan doktor mi také řekl, že porod nikde. Vše zavřené na pět západů. :spid: Takže mě čeká v úterý další kontrola+ult a podle toho se rozhodne co a jak. Na ult jsem byla naposledy v 35tt takže prý podle toho jak tam prcek prospívá se rozhodne o vyvolání. :spid: Když jsem říkala, že tu budu do března tak jsem se asi moc nemýlila. :-)

In reply to by Gabusa_23

no me delá usg u každé kontroly,tim že jsem po císaři at ví že je vše ok a taky je moc hodný a ochotný.Já mám do termínu 9 dní a je naprd to že me nemužiou nechat ani prenaset ani vyvolat porod leky:-(no do března tu nebudeš neboj:-)kolik máš CS?Já jen 4:-(

In reply to by elixiiirek

elixirku ... mě nikdo nikdo do zadne zpravy cs nenapsal, takže asi nula nebo fakt nevim .... mam tam jen u čípku 0.5-1cm jinak nic vis. Tak za těch devět dní se to snad pohne ... tedy budu ti držet palečky ať to tak opravdu je. a zkoušela jsi něco jak to popohnat??

In reply to by Gabusa_23

Sexcík skoro každý den,masáž bradavek,pila jsem i maliník 2x denně,tak zkusím zvysit dávku,a ještě zkusím hopsání na balone,jinak už nevím jak te malé opici pomoct at se rozhodne za námi dřív než má.No CS-cerwix skore je jak je na tom čípek O je zavřený uplne a do 7 se zkrátí uplne no a já mám 4 což pokud chápu dobře znamená že je zkrácený,ale ne uplne jak by mel na porod:-(A co deláte vy na pomoc mimíšku?

In reply to by elixiiirek

Já jsem z toho taky zmatená :!k: Ale hledala jsem si to na netu a tam to bylo tak nějak vysvětlené, tak nevim. Já jsem měla termín včera, měla jsem jen 1, tak doufám, že už to přijde. Dneska mě pobolívaj záda a ráno mi odešlo kousek té zátky, ale hodně malinko. Ale říkám si ,že je to zase něco novýho a že už to třeba bude. Jinak zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme co pan dr. Minulý týden jsem odešla s úplně stejným nálezem jako ten předešlý, tak teď už to snad bude jiný. Mě je jinak docela dobře, až na pálení žáhy, to je teda hrůza. Včera nezabíralo ani Renie :§)

In reply to by Minie23

no tak třeba se Ti to rozjede.Moc bych Ti to přála,když me to nejde,tak at aspon nekomu ano:-)Pálení žáhy..br to mám ted asi posl 3 tydny a nwejhorší je to večer a v noci:-(To me i vzbudí,přes den mi to nedelá.Tobe taky jen večer a v noci nebo celodenně?Tak jsem si vzpomela že jsem si zapomela vyzvednout leky na nízký krevní obraz tak budu muset do lekarny ych jo ja jsem ale trdlo

In reply to by elixiiirek

Elixiiirku, mě ta žáha pálí i přes den, ale ne tak často jako v noci. Taky mě to budí. Já mám vedle sebe Renie pořád. A to ještě když si vezmu nějaký jídlo, který k tomu ještě pomáhá, to je hrůza, ale odřeknout si to, když je na to chuť :s: Teď se mi udělalo zase dobře. Tak nevim. Za chvilku půjdu zamést a vytřít a pak možná ještě odházím trochu toho sněhu :00: Člověk už neví co by měl dělat :s: :spid:

In reply to by Minie23

tak co snížek?Pomohl?já jsem v pohode,bez potíží a bolestí.Gabuska včera psala jak je zavřená na 7 zapadu a v noci ji praskla voda,jak tu kdosi psal:-)hlavne že byla včera na kontzrole.Je to tak nevyspitatelné:-)me dneska v noci žáha nepalila hec hec:-)a s tím jidlem máš pravdu jelikož uprit si neco co má človek rad,já frcím na kyselém,ale když si nahodou vezmu gumové medvídky tak v noci trpím jak kun nejak mi to delá zle.Jak Ti dneska je?

In reply to by elixiiirek

No já si dávám dle chuti, ale taky mám ráda kyselí, takže na sobě citrónkem vůbec nešetřím. Jen zubařka mi říkaka, že vodu s citrónem mám pít jako na ex a ne jí cumplat celou skleničku pozvolna, kvůli sklovině.

In reply to by elixiiirek

Já zase pila tu vodu s citrónem je to dobrý i na trávení a teď mám v jednom zubu díru a léčim nerv. Doktorka čeká až porodim aby mi ten zub mohla dát dohromady:)) paráda, ale musim říct, že už to moc nebolí, nebo ne nějak nesnesitelně. Někdy to hold pobolívá.

Jinak já zase miluju pomelo a vůbec mi nevadí si udělat dost octový záliv na salát........v prních měsících sem si dělala ten nálev samotnej:))

In reply to by elixiiirek

No jelikož máme s přítelem nějakou krizi, tak sexík zkusit nemůžu. :-( No takže to zkouším sama a to každý den tím, že něco dělám .. už jsem 2x umyla okna ... chodím odhazovat sníh a tak, ale nic .... ten malinik se prodává v lékárně? A to je jako čaj?? Že bych si to také koupila?? :-)

In reply to by Gabusa_23

je to čaj z listu maliníku-vyrabí megafyt stojí kolem 30 kč a pomáhá uvolnovat svalstvo ,prý se ženám pak lepe rodí,jako že se lépe otvírají a nekterým i porod muže vyvolat asi to pusobí taky jak na koho.V krabičce je 20 cajíku.Pila jsem ho 2x denně,minulý tyden v lékarne nebyl tak jsem ho nepila a dnes jsem si koupila 2 krabicky a zkusím pít ho 3-4 x denně,miminku to nijak neskodéí a muže se pít od 36tt,nekde uvádejí i od 34 tt,tak uvidíš zkusit ho mužes,já zkusím dnes jeste i skákání na balonu.ted utíkám (jedu autem:-)pro malého do skolky ale za chvíli jsem tady:-)

In reply to by Gabusa_23

Pokud neřešíš finance a mužeš si ho koupit tak vím že se prodáva v tescu tam jak maji sportovnejsí veci,mívají ho i v globusu,ale v tom tescu jsem ho vidívala často.Já ho mám jelikož mám nemocnou páteř a nesmím i díky tomu epidurál:-(a tak jho mám asi 4 rokmy na cvičení zad,jelikož to bolí jak blázen .mám scheurmannovu chorobu páteře a s mým zamestnáním a taháním lidí jsem mela imrvere blokle zada.Jinak uvidíš jak ten cajík:-)Nam nam kuřátko hned bych si dala miluji kuřecí maso ,ale muj je spíš na veprové takže když má kuřecí 2x tydne tak roste:-)Já vubec nevím co uvařit nejak nemám inspiraci jak každý den se musí vařit.Urcite to znas

In reply to by elixiiirek

Eli ... bydlím v Doksech u Máchova jezera ... no a žádnej obchoďák tu bohužel nemáme. Zkusím oběhnout vietnamce ... těch tu máme hafo, oni dnes už vyrábí vše tak třeba budou mít i míč. Koukám že to taky nemáš jednoduché co?? Se ani nedivím, že děláš vše proto, aby jsi nemusela jít na toho císaře. :-( Vůbec ti to nezávidím. :-( No my moc často kuřecí nemáme, tak 2x za měsíc máme rádi oba vepřový. :-) S tím vařením se spolu shodneme ... taktéž musím vařit každý den a už mi úplně došla inspirace a navíc to je pořád dokola a mě už to snad ani nechutná. jenže co má člověk pořád vymýšlet co??

In reply to by Gabusa_23

ještě mě napadlo v nejakém vetším hračkářství jestli by nemeli a je fakt že wietnamci už ted prodavají kde co.no uvidíš mrkneš a třeba narazíš na nejaký,Kupuje se podle vysky človeka.Já veprové mám rada ale kuřecí taky a moc,ale muj je spís na veprove a no a malý zase spíše jen na kuřecí.Já to dnes vyřešila.Nevařím nic já chut nemám a muj to musí zvladnout s jidlem od včera.Jinak jsem ted za týden pribrala půl kg:-(takže celkem 4,5 kg a z toho 2 kg za poslední mesíc-ted pribíram nejvíc

In reply to by elixiiirek

elixirku .... tak jsem byla omrknout to naše mini město a vietnamci toto zboží nemají :-( jsem se trošku divila, když už prodávají i šroubky. :-) Ten můj je taky spíše přez vepřové. :-) No jo chlapy :-) Ty jsi za celé těhu přibrala jen 4,5kg??? :jawdrop: :jawdrop: To já mám nahoře 20kg :pig: Je mi z toho úplně špatně když se kouknu do zrcadla. :-) :spid: Zítra na to taky prdím a nic nevařím :-) Pořád přemýšlím nad tím CS že to nemám nikde poznamenané, tak jestli mám nulu nebo co???? :spid: :spid:

In reply to by Gabusa_23

Nic si z toho nedělej, já měla CS 1, ale teď už mi to do knížky taky nepíšou. Mám tam nějaký FX/3 atd.... ale 3 týdny už mám pořád stejný výsledky. Na konec je to úplně jedno. Protože se tom ůže změnit ze dne na den:)) Ale už mi z toho vážně taky hrabe.

In reply to by Klára77

Klárko ... to jsem ráda, že nejsem jediná kdo to tam nemá :-) Jinak to FX3 tam mám taky . :-) Kdy ty máš termínek??? Jooo a s těmi výsledky jsme na tom také úplně stejně .... též to mám pořád stejné ... nic se neděje ... :-)

In reply to by Gabusa_23

V neděli 22.2. a dneska jsem se doktora ptala jak mě nechá dlouho přenášet. A prý 10 dní po termínu mi daj nějakou kapačku, na kterou by měla nebo neměla reagovat děloha a max je 14 dní.........takže já asi přecházím do března:))

Jeje..Elixíírku..a Ty jsi tolik chtěla rodit přirozeně, že??? No..tak snad se ještě rozrodíš.. já zatím nic.. zítra nastupuju na vyvolávání, pokud nezabere dnešní sexování..chci to dneska zkusit, jen co se nám taťka vrátí z obchodu...

In reply to by terezka.milacek

přesně tak,jelikož už po jednom císaři jsem tak jsem chtela prirozene,jelikož všechny kriteria na spontalni porod ted splnuji-u prvního to neslo byl KP,já mela preeklampsii a malý malo plodovky,ale ted je malá hlavičkou dolu,není težká,já TK 125/80,bez otoku,a bez potíží a malá bven nechce:-(No a pokud nebude chtít tak na vyvolání me nepošlou hrozí tam riziko potrhání delohy nedej bože když je malá tak dlouhá,ach jo,u nas sexík nezabíra.Dr mě dostal CS mam jen 4 a říkal že se pristi uterý určitě uvidíme,ach jo:-(čekala jsem že bude dlouhá já mám 176 cm a muj 186 cm,ale to že se ji nechce ven me stve od 30tt jsem musela ležet nic nenosit ,poslíčky a dr.se bali že porodím před 36tt a ted tohle achich och.Přeji Ti at Ti to dnes vyjde.

In reply to by elixiiirek

Njn...je to děs.. moc Ti přeju, aby se Ti to rozběhlo samo!!!!!!!!!! Věřím, že se Ti na dalšího císaře nechce.. já taky doufám, že to vyjde a půjde to samo.. je sice fakt, že jsem slyšela na vyvolávání, že to není tak hrozné, ale taky to, že se to může hodně protáhnout a je to velice bolestivé..tak nevím.. uvidíme, co bude..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji,ale nadšená nejsem už jsem po 1 císaři a mužu Tě ujistit že to žádný med není,jelikož po operaci do tebe píchají opiaty a analgetika,nemužeš se bolesti pořádne hýbat,nezakašleš si ,strasne to bolí,nejhorší je vstanutí a chození,3 mesíce nesmíš nic zvedat a taky já nesmím epidural jelikož mám srusty na páteři takže jen celkovou narkozu a te se bojím nrjvíc.Už nevím co delat at porodím do termínu.Protože na druhého císaře nechci a když se rozrodím ted sama tak me nechají rodit normálně,jenže malé se nechce:-(No dr.říkal že to bude dlouhá žížalka a přenaset me určo nenechají jelikož táím jak je dlouhá tam má malo místa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no tak sex,vana nezabíra tak asi už jen to modlení:-)No jo tak ty jsi drobeček,ale určitě to zvládnes,to budeš mít drobné miminko:-)Si vem že já mám 176 a muj 186 cm takže se nemužu divit že malá má kolem 55 cm:-)a pánev tu mám sirokou vic než bych chtela:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to nikdy nevíš,ale třeba bude malé po Tobe:-)no a kdyby jste cekali chlapečka bylo by lepší kdyby byl vetší po tátovi a holka drobnejsi po Tobě.Vem si že čekám holčičku a ta bude urco vysoká mám už chlapečka a ten se narodil o 3tt driv a už tehdy mel 53 cm a 3150gramu a ted?bude mít za 2 mesíce 4 roky a má delku jak 5 letý:-)uje to užasné ému kupovat veci:-(je dlouhonohej,a hubeny takže kalhoty má krátké tak kupuji at je ma dobré tak je má zase velké v pase a s tou vahou manželovou si nic nedelej ,já jsem taky baculka a malý je jak žížalka:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ted je to na pred,jak je malý tak se všude delají krátké nohavice,i ve školce je z jeho veku nejvyssí a když nekam jdeme lidí od nej cekají že je starší a taky chovaní 5 letého dítete a on ještě nemá ani 4 ročky a je detsý až bude mít kolem 15 tak to bude v poho i s oblecením.Ty mužeš kupovat na sebe v detských velikostech:-)moje kamaradka to taky delá má velikost XS:-)

In reply to by elixiiirek

Ahojky elixirku,chápu ,že nechceš jít císařem,já měla taky první porod císařem a jsem moc ráda,že druhý šel přirozeně,ty porodní bolesti jsem si vytrpěla tak jak tak,ale po císaři jsem se nerozkojila ,doufám a moc ti přeji,aby se ti to co nejdřív rozběhlo a ty mohla porodit přirozeně,ale i když to nevyjde,vůbec se tím netrap,hlavně ať jste vy holky co nejdřív šťastně spolu.Přeji mnoho štěstí pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka