den pred ms

17.02.2009

Ahoj holky,tak mi zbyva posledni den do ms.Jsem strasne zvedava.Mam takovy plnejsi prsa,jemne citlivy,to jsem nikdy,ani pri ms nemela.Snad to neni vsugerovany :\/: .
Grafik vypada takhle http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=3/userid=65547
Laka me udelat si testik,ale nesmim,slibila jsem to Misce oo9,proto hned rano po zmereni teplotky bezim rychle lulat abych nemela cas vzit si test :!k: jsem pako,ja vim,ale ja bych si ho jinak udelala.

:\x: Fnecice :\x: -jestli to ctes,jak si na tom ty???Drzim palecky

Ahojky no ja cekam a cekam,reklo se v patek ne?jsem napnuta jak struna,dneska mi BT lehce stoupla snad je to dobre znameni,drzim nam vsem palecky :one: :a:

Ahoj Katulisku, hrozně moc ti přeji aby mrcha nedorazila a na testíku na tebe vykoukly //. S testíkem ještě počkej. Vyplatí se to.

Ahojky,tak moc držím pěstičky,aby nepřišla :one: Já to čekám za dva dny..tak uvidíme,jestli třewba nebudeme v další vlně těhulek :)

Ahojky Katulisku, i já to mám zítra dostat, ale asi to dostanu, od včerejška mám pocit, jako by měla každou minutu přijít:-( No uvidíme. Každopádně, tobě moooc přeju, aby se ti mrcha jedna červená hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóódně velkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýým obloukem vyhla!!!! Katuli, psala jsi, že je to tvůj první grafík, kde jsi měla ovu - jak dlouho už měříš BT??? A bereš nějaký Clostilbegyt nebo něco podobnýho???? Tak hodně štěstí!

Ahoj Katulisku, grafik vypada opravdu pekne, mozna trosku podobne jak ten muj... Budu drzet pesticky at se ti mrcha vyhne... Jak dlouho se uz snazite???

In reply to by gejbi

Ahojky Gejbinko,tohle je 9 mesic snazeni.prijde mi to uz dlouhy,chtela bych uz do tehulek,ale to asi kazda snazilka tady ;)
Tohle je prvni graf kde mam ovulku,tak uvidime.
Tys to dostala o den dyl,vid? :(

In reply to by Katulis

No kocko ja to dostala presne na den jak mi pan doktor zapsal do kalendare... Sice jsem toho 14 zacala odpoledne jen spinit,ale i to se pry pocita tak jsem zvedava co mi 27.2 rekne pri dalsi kontrole.... jo jo asi kazda snazilka by uz chtela supet do tehulinek no snad se nam uz brzo zadari...pijes taky caj od Jula? nebo beres nejake vitaminky?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky