Červenčátka

12.01.2009

Ahoj těhulenky, tak kdo máte podobný termín jako já? :dance: 10.7.09 :||): Ráda bych se s Vámi dělila o zážitky! :a: Těším se!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, ja mela nejprva 1 termin 25.6. a ted mi to prendala na 13.7., takze nevim, to me ceka jeste dalsi urceni terminu dle velkeho UTZ, tak ja jsem z toho pekne zmatena, pac nevim :)

:dance: Ahojda, také mám termín v červenci, a to 13. Všude se dočítám o cvičení v těhotenství. :\x: Ale musím se přiznat, že jsem nějak zvlášť necvičila ani před otěhotněním. Maximální pohyb, který mě baví, je plavání, jen se mi nějak nechce čvachtat v těch ledárnách. Nevíte, prosím, někdo o nějakém teplejším bazénu v Ostravě? :C/):

Jsem tady taky jen chvíli.Mam termín 4.7.09. Betat jsem už taky psala, tak mi sem snad taky vezmete mezi sebe? :\x: Budu ráda, když se budem dělit o zážitky.. Zatím moc zdravím, pa Jaňulík :a:

In reply to by Terezka 5

:a: Nejprve děkuji za přijetí mezi vás, jste moc milé! :ww: Cítím se tak, jako bych nebyla těhulka a mam pořád strach, aby byl prcík v pohodě. Zítra jdu do poradny, tak mě snad uklidní. A jak se cítíš Ty? Co bříško? Roste? A pohyby už máš? :\x: Já ještě ne. Jsem z plzeňska, Dobřany, město bláznů, znáš? (kdo by taky neznal, viď, mluví o nás i ve filmu Slunce, seno, erotika.. :-) )

In reply to by Jaňulík 1

jsi dopadla v poradně? Já už bříško mám celkem viditelné a už jde dopředu. Pohyby cítím už 2 týdny :C/): Začalo to šimráním a chvěním, teď to jsou takové maličké strkance :s: Neboj, to přijde! Prý je to normální až od 20.tt, patřím mezi výjimky!

In reply to by Terezka 5

děkuji za optání, jak že jsme dopadli v poradně! Jinak jak popisuješ, tak to je paráda, že už máš bříško. Já už asi pomalu taky, ale měla jsem špíček, tak nevím, jestli to neni on a nebo že by už mimi? :-)Dík za podporu, že pohyby dorazí. Já zatim jen cítim, jako kdyby mi kručelo v žaludku, ale dole a nebo, kdybych měla tiky, tak to asi ono nebude, holky tady píšou, že je to pocit, jako kdyby tam byly bublinky. Jinak v poradně v pohodě, doktorka je suprová, sice mi odjíždí na dovolenou, ale snad si na horách nic neudělá¨a vrátí se o.k. a mi to tady těch pár dnů přežijem ve zdraví. No a dneska byl náš den D s taťkou! Byli jsme už konečně na velkým UTZ a vše je v pořádku, mimísek má všeho dostatek a čekáme vysněnou HOLČIČKU. Tak jsme štastní. A copak Ty?Už víš, co to bude?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že je to ono!! Já jsem to ty první dny taky cítila nepravidelně. Postupem času se to zintenzivní, uvidíš!!!

In reply to by Terezka 5

Budu se víc hlídat (což už teda si nejde) a kdyžtak podám zprávu! Jsi hodná. (už se nemůžu dočkat) Jinak jsem si dneska byla pro hadříky pro malou a jedný moc hodný maminy a za tu ceny jich mam hrozně. Musim uznat, že bych asi ani líp v krámu nevybrala. Tak vřele doporučuju věci z druhý ruky, vypadají jako nový a na tu chvíli to malej stačí!

Ahojky i já mám termín porodu 9/7/2009 tak se moc těším.. 9.2. by mi sand měl doktor říct co je to za pohlaví tak se stršně moc těším :-)) A co ty už něco víš bližšího? Máš bříško?

In reply to by mimi09

už mám celkem pěkné, ale hrozně jsem od začátku nakynula.. 7kg. A teď jsem se 14 dní nevážila raději.. :dance: Já bych měla vědět pohlaví za 14 dní. Zatím to prý vypadá na holčičku. :girl: Co Ty?

:dance: ahoj já mám termín porodu 10.7.čekám třetí dítě po 12 letech první máme postižené příští týden si jdu pro výsledky toxoplazmozy a vrozených a vývojových vad jsem z toho na nervi strašně si přeju aby bylo vše v pořádku

Ahoj, já mám termín 11.7.2009, tak jsme na tom skoro stejně...je to naše první dítko, nejsme zrovna nejmladší, ale né nejstarší. Na začátku jsem měla problém, ale vše je už OK, taky nevolnosti jsu pryč, tak zatím teď mám celkem klidné těhu a kolikrát si ani neuvědomím, že jsem těhu...no myslím, že za pár týdnů už mi to bude připomínat břuch atd....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Držím palečky!! Já mám za sebou spontánní potrat v červenci, tak mám taky strach.. Nevím, kdy Ti řeknou pohlaví, já jdu 22: na kontrolu, což bude konec 15.tt. a doufám, že už to třeba bude vidět... :s: Je mi úplně jedno, co to bude!! Jména máme Julie a asi Tadeáš, Kristián... :\x:

Ahoj, my máme termín 15.7., bude to naše druhé miminko, po šesti letech. Přeji všem pohodové těhulkování.

In reply to by Dappa (neověřeno)

Tak to mam radost, ze jsme na tom stejne!! Těším se moc, v červenci jsem potratila, takže teď to prožívám víc.. Je mi jedno, co to bude, ale snad 22.1. se to dozvím! Gen. testy ve 13.týdnu dopadly skvěle, tak se těším na další ultrazvuk... Těším se na dopisování! Měj se krásně a dávej na sebe pozor!

Ahoj těhulky,tak jak se vám daří?Co vaší mimísci?Já mám termín 17.7 :||): je tady taky někdo takový kdo má přibližně stejný termín jako já?Budu se těšit na písmenkování s Vámi zatím páček :||): :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka