Únoračky tak která odpadne dnes?

16.02.2009

tak dámy která si myslí že odpadne dnes?Já asi až na jaře nebo co :§) termín 10.2. mě pěkně minul a co teď?gyndař mi odjel a jdu k němu až 23.2. tak snad porodím ne?Jinak jsem furt zazátkovaná,každý den bolesti mám to jo.V noci se převaluju jak je už mimčo v bříšku těžký a nemůžu se pomalu otočit z boku na bok a zvednout na vyčůrání v noci.Krásně nám sněží a já už nedopnu ani bundu.Kila nahoře a mimísek ne a ne ven sakra. :8_/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky únoračky, tak hlavně odpadněte co nejdřív :). Ať už máte ty svoje zlatíčka u sebe v náručí...

Nevíte holky, co Matilko? Porodila už?

já tady budu teda s tebou do jara :o) termín mám 20.2. Já bolestimám taky nejvíce večer a s tím spaním to mám stejně. Za chvilku jedu do porodnice namonitor tak jsem zvědavá, beru si tašku kdyby náhodou ale vidím to tak že mi řeknou tak zase za týden :( Čekáme holčičkuNatali a ta se nějak šlechtí!!U nás taky sněží, jsem zvědavájak se pojede :o( Já mám teda nahoře 13 kilo to je slušný ale je to znát :o) snad vše ncháme v porodnci!Tak hodně štěstí!!

In reply to by Fali

ty jo 13 kilo je krásný.já sem 36tt a nahoře mám 19 kilo a to se nepřejídám ani nejim o nic víc co dřív.ségra rodila před 2 měsíci a řikala že jen plo.voda jí vážila 10 kilo.tak si myslim,že to tam necháš jako prd :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka