Krvácení při antikoncepci :-((((

16.02.2009

Ahojte maminky,
máme doma krásnou holčičku :cc): , ve středu jí bude 8 týdnů. Já kojím a od minulého pátku beru antikoncepci - Cerazette. Problém je v tom, že asi 4. den docela silně krvácím :\/: , musím nosit vložku. Četla jsem, že to může být, ale je to otrava. Jak dlouho budu krvácet? Máte to některá taky tak? Navíc jsem se těšila, jak se mi zlepší ple´t s tak, ale mezi nežádoucí účinky patří akné, nárust hmotnosti, bolest hlavy, napětí v prsou, no prostě samé lepší, :§) Doktor mi jí napsal na tři měsíce, pevně věřím, že budu kojit co nejdéle, ale upřímně řečeno, tato antikoncepce mi vůbec nesedí. :sick: AHojky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já bezu Azalii. Krvácela jsem asi týden a to docela silně, už jsem z toho byla docela nervózní. Jak rychle to přišlo, tak rychle to taky přestalo. Teď mám dobraný první balení a žádný krvácení ani špinění.Tess

Beru Cerazette 3.měsíc a ze záčátkumi silný tampon vydžel tak hodinu a celou dou co ji beru mám MS tak 14dní až 3týdny v měsíce.(že by tqa antikoncepce fungovala na tom, že je furt MS a nemůžeš být těhu? :) ) a vždy celkem silně a dr. říkal, že se to snad po těch 3měsících uroná,ale mě došla trpěivost a už ji brát nebudu.Taky kojím.

Ahoj. Já jsem si nechala po šestinedělí píchnout depo proveru a asi 3 dny po tom jsem 3 týdny krvácela a pak s přestávkama asi měsíc špinila, no hrůza. Chtěla jsem přejít na cerrazet, ale dočetla jsem se, že by mě to pravděpodobně čekalo znovu a tak jsem zůstala u injekcí, nechci pořád měnit antikoncepci. Hned jak přestanu kojit vrátím se k antikoncepci co jsem brala před těhu. Teď jsem byla po 3 měsících na další injekci a zatím ani nešpiním tak doufám, že o vydrží.

Zdárek. Já jsem měla Cerazete tři měsíce a za celou dobu jsem ani nešpinila, ale na každýho to asi působí jinak. Doktorka mi řikala ještě o jedněch pilulkách, co jdou brát při kojení. Zkus se zeptat svýho doktora. A co takhle nitroděložní tělísko?

Ahojky,tak já před těhu krvácela vždy po týdnu.Nakonec mi zjistili chlamydie.Ale i po vyléčení to bylo stejný.Brala sem antikoncepci jak v tabletách tak i v náplasti,a nic nepomáhalo.Tak sem ji vysadila a vše se zlepšilo.Pak sme se pokoušely o mimi a za půl roku se povedlo.Teď už se bojím jakoukoli antikoncepci brát.Ale někdo tady měl už jako ty stejný problém s touto.Ono když kojíme jich zas až tak na výběr prej není.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky