Pohlavi?

16.02.2009

Zdravim všechny maminky, chci se jen zeptat, myslíte, že když nám 3 doktori rekli že to bude holka, že bude??u holky to neni asi nikdy jiste co??Řekli mi to v 19.tt pak hned za tyden na velkem UTV a napsala to doktorka do papiru pohlavi, ŽENA a ted mam noveho lekaře a ten mi jen řekl, že ma nožny u sebe , ale že by se taky priklanel k holce.Co si myslite vy??ze začatku mi to bylo fuk, ale postupem času jsem nejak prilnula k te slečne:-)K.

Holky já nechci strašit, ale teď jsem nedávno četla příspěvek kdy tu jedna maminka psala, že jim 3x řekli, že to bude holčička a u porodu to byl kluk jak vyšitý. S tím rozdílem, že oni doma měli už holku a kluka si přáli. Taky jsem z toho byla překvapená neboť stejně jako vy čekám na holčičku. Jednoho kluka už doma mám, ale co s tím naděláme, že?

Pokud zkušený dr. neviděl pindíčka, ačkoliv bylo mimi správně natočené a tedy ta oblast dobře viditelná, tak to jisté je :) To spíš u kluka se často pletou - pupeční šnůra tam ohnutá může imitovat pindíčka ;) To se stalo kamarádce, řekli že kluk, a z amniocentézy vyšlo XX-holka :) Tak se těš na slečnu :)

ahoj, jsem taky v 32.tt a taky ocekavame holcicku :-)
tez nam byla 3x potvrzena a celkem jasne, tak doufam, ze nas uz nic neprekvapi?!...to uz bych se fakt zblaznila - zezacatku mi to bylo, presne jak pises, jedno, ale jak uz 12tydnu ocekavam holcicku(co to vime), tak jsem k ni taky prilnula a hlavne mame doma uz vse RUZOVE :-) ... tak nam obema drzim palce, at to jsou fakt ty curinky :-)

no já u sebe doufám, že se nespletli, byla jsem na velkém ultrazvuku v 21 týdnu a řekla jsem doktorovi, jestli by nám nemohl říct, co to bude a on bez nějakého zaváhání hned řekl, že to bude holčička, tu přítel strašně chtěl, tak jsem byla ráda a hned jsem se dala do nakupování, takže asi půlka věcí, co jsem koupila, je růžová, tak by mě trefilo, kdyby to byl kluk :-)) Nejhorší na tom je, že přítelova sestra s manželem dělali takový hokus pokus s prstýnkem a oběma vyšel kluk, a i mámina sestřenice furt "straší" s klukem, tak já doufám, že když to bylo na velkém ultrazvuku, že měl 99,999999 % pravdu :-) Ještě si to nechám trochu ověřit u svého gynekologa, ale zdá se mi, že má nějaký zastaralý ten ultrazvuk, že to tam tak nebude vědět, ale jdu tam 2.3., tak se ho na to zeptám

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka