/nik plodové vody

15.02.2009

Dobrý den, mám dotaz... Jsem v 39+4 a poslední dva dny mám pořád takové vlhké kalhotky. nic ze mě neteče proudem, ani mě nijak nebolí břicho jen spíše tvrdne. Ale mám strach jestli to nemůže být plodová voda, která pomalu uniká.... Poraďte mi prosím..... Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ještě si dovolím jenom takovou malinkatou poznámku - jestli jsi ve 39+4tt, tak nejsi ve 39. týdnu, ale už ve 40. týdnu... ;) :///:

Já si myslím že to plodová voda může být ale nemusíš se ničeho bát. Taky jsem měla dva dny před porodem pořád vlhké kalhotky a ten třetí den jsem vstala a měla jsem je úplně mokré jako když se počůráš a navíc to pořád ze mě teklo(sice slabším proudem ale bez vložky bych se neobešla). Neměj strach, zůstaň v klidu doma a jakmile opravdu praskne tak to poznáš-bude pořád téct, toto je podle mě jen malinkaté unikání a připravování se na porod, už to brzy bude. Taky jsem byla 39+4 když jsem porodila ale dnes už to asi nestihneš. Kdyby sis nebyla jistá tak si klidně dojeď do porodnice ale myslím si že si nemusíš dělat starosti. Držím palečky a přeju rychlý porod.

Ahojky jsem v 40+3tt a ten samej problem mam uz cca 3-4dny ale ale myslim ze to plodovka neni teda pokud ti jeste neodesla hlenova zatka.....to je vse co vim jinak ti neporadim :a:

Ahojky! :a:
Mám podobný problém... asi před třemi dny jsem se v noci vzbudila na pravidelný záchod. Všimla jsem si, že mám nějak moc vlhký kalhotky. A opravdu byli jako, kdybych se počůrala. :O Ale nebyli žluté nebo zbarvené, jen mokré. Ale teď už země nic neodchází... Nejsem si jistá, jestli to byla plodová voda, ale ta by mi odcházela pořád, ne? :?

Já měla u 1 dcerky to samé ale trvalo to mnohem déle a nevěnovala jsem tomu moc pozornost až se mě potom doktor ptal jestli my neodtíkala plod.voda?Takže podle mého názoru je to možné že je to plodovka.Ahoj

In reply to by martinec

A myslíte že mám jet do nemocnice nebo počkat až budu mít bolesti?ve středu mám termín porodu a v úterý mám kdyžtak jít k doktorce....

In reply to by Adluška

Ahoj, může to být jen výtok, ale pro kontrolu určitě zajeď s vložkou do nemocnice. Kdyby to byla plodovka, museli by to hlídat! Musí se vyvolat do 12 hodin porod nebo i hrozí miminkovi nějaká infekce. Tak ať seš klidnější a nic nezanedbáš. Jen to zkontrolujou a když to bude v pořádku, seš za chvíli doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka