ÚNORAČKY,tak hnulo se něco?

14.02.2009

TAK JAKÁ,NELI?JSI TU JEŠTĚ?miznete mi jako houby po dešti,a já pořád nic:((už si zoufám

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky ja uz taky zacinam zoufat :? termin jsem mela 14.2 ale porad tu tvrdnu,jinak poslicky mame porad a tvrdnuti briska taky hlavne vecer kdyz si jdu lehnou tak me mala se zacne vrtet k tomu mi nehorazne ztvrdne brisko a k tomu jeste bolesti v podbrisku a do zad :jawdrop: no des a hruza :!k:

tak já mám termín příští čtvrtek. Už se občas ozvou poslíčči hlavně v oblasti kříže. Tak doufám, že si i ten druhej porod neodtrpim s křížovýma bolestma. Au au.

tak já mám termín příští čtvrtek. Už se občas ozvou poslíčči hlavně v oblasti kříže. Tak doufám, že si i ten druhej porod neodtrpim s křížovýma bolestma. Au au.

Ahojky! :a:
Já mám první termín ve čtvrtek, 19.2. a druhý termín až 2.3., takže nevím, jestli budeme únorový nebo březnový... :00: Doktor se řídí podle toho druhýho termínu, takže bych měla být na konci 38. týdne. :) Jinak bych byla už ve 40tt. :00: Taky nemám žádný potíže... dokonce mi ani moc čato bříško netrvdne, jenom někdy a bolesti žádný... prostě nic. :n: V pondělí jdu naposledy do poradny a tam se prý uvidí, co se mnou bude. :///: Už je mi to moc dlouhý a strach z porodu mám čím dál tím větší... chjo. :(

In reply to by Martinkaaaa

Ahojky, tak to jsme na tom podobně, jeden termín mám 27.2. a pak jich mám několik na začátku března, takže taky nevim, jestli únor bo březen.. :? podle toho, čeho se řídí doktor jsem teď 37+4..jinak bříško tvrdne celkem dost často, sem tam bolesti jako při menses, ale většinou to rychle přejde a není to ani nijak hrozné ani časté, takže mám taky pocit, že se vůbec nic neděje..další poradna ve středu.. :a:

In reply to by Elizze

Já jdu k doktorovi zítra, tak jsem zvědavá na to, co mi řekne. :D Už asi 3 týdny mě nekontroloval vnitřně... :O Jen váha, tlak, moč, monitor... Možná se na mě tentokrát jukne, protože mi říkal, že je to poslední poradna a pokud bude vše o.k., tak by jsem měla už jen čekat. :? :///: Mám ale takový pocit, že to možná všechno přijde najednou a z ničeho nic... Tak si raději užívejme bříška, dokud ho máme, ikdyž už je to dost namáhavý... nikdy nevíš, kdy tě to chytne. ;) :k: :///:

no my jsme byli s přítelem dneska nakoupit v globusu a pak jsem nemohla ani chodit, jak mě rozbolelo pohybový ústrojí -všechno kyčle, stydká kost, púánev, záda..a to byl jen kousíček..Tak mě trošku štve, že se nemůžu moc hýbat jak bych chtěla a přitom času fůůra a do toho ta nervozita z porodu...holky, je mi to dlouhýýý..:-( Jak jste na tom vy?

In reply to by tehnoikstreeme.go

Ahojky, jsemz ČB, takže globus navštěvuju zde ;-) ty jo, nejvíc mě na tom baví, že tam v jídelně dobře vaří, takže tam občas zajdeme s přítelem, ale musíme před nákupem, jinak nakupujeme samý zbytečnosti z hladu a chutí :-D A Ty jsi odkud, jeslti se můžu zeptat :) :dance:

In reply to by Lennka123

Ahojík! :a:
Tak mi se chystáme do českobudějovického Globusu dneska. ;) Chci koupit mamce nějaký dáreček, dneska má 55. narozeniny. :c: Minulý rok jsem si představovala, jak jí koupíme něco krááásného a pořááádného, ale ouha - v bříšku se uhnízdilo miminko a výdaje šli strááášně rychle nahoru... :00:

Ahojky, tak i já se přidávám, také tu ještě straším :-) a náznaky porodu nikde. :-( jen mi dnes trošku tvrdne bříško,ale toho už si skoro ani nevšímám :-)

ahojky :a: nene, nejsi sama! já tu taky tvrdnu s mimouškem 2v1 :girl: musíme se držet! :k: ted už je to dlouhý vid? :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka