masaž bradavek

12.02.2009

ahoj holky pomohla nekomu masáž bradavek an vyvolání porodu?Není to tak dávno,co to tu nějaká maminka zminovala

Kliknutím vložíte smajlíky:

i já to zkoušela měla jsem už 9 dní po druhém termínu, někde jsem vyčetla že pomůže masáž bradavek psali tam masírovat půl hodiny v intervalu minutu masírovat tři minuty pauza a zase minutu masírovat ten den jsem v noci odjela do porodnice..zkus a uvidíš

Ahojky! Jo, jo, jedna maminka to tady psala vícekrát, že jí to pomohlo. Ale to já bych asi vyskočila z kůže, jak mě teď ty bradavky bolej. ještě, že si nemusím nic vyvolávat, že už v ne nastupuju a vím, že stopro přenášet nebudu!!!

In reply to by Raduška

bolí Tě bradavky?mě nastestí ne,ještě jsem to nezkoušela.Já kdybych chtela císaře tak už jsem na nem dnes byla,ale já tak moc chci zkusit normální porod,když je ta možnost po císaři:-)No a do termínu mám ještě 14 dní tak to ještě jde:-) a jak se máš Ty malá a mimisek?

In reply to by elixiiirek

Hrozně, manžel mi chce třeba pohladit prsíčka a když na mě sáhne nečekaně, tk úplně vyletím. Je mi ho už líto, ale nemůžu s tím nic dělat. Sex nechci, bradavky mě bolej, jsem jako milenka na nic... Mě je celkem fajn, jen mám hrozně napnutý bříško a bolí mě zvenčí -jak už se nevejdu do vlastní kůže. Večer jsem zase měla poslíčky, ale jen chvilinku. Dnes mě na moment napadla šílenost, kdyby se se mnou po porodu něco stalo, že bych tu nechala Lucinku samotnou a úplně mi na ulici vhrkly slzy do očí. Ani nevím, proč mě to z ničeho nic napadlo. Lucinka na mě hned:maminko eplač! Jinak Lucinku pořád střídavě trápí teplotky 37. Jeden den má a pak zase ne. Tak si myslím, že se o ní něco pokouší a ne ane ji to skolit. A co Jiřík? A přítel? A co ty?

In reply to by Raduška

tak ta přecitlivelost bradavek přejde a zase bude dobře.To me nastestí nebolí a ani nijak neprijemné mi to neni a ani milovaní.Malý má furt kolem 37 ale dr.říkala at to neřeším,zítra jde do solne jeskyne se skolkou co jsem mu zaplatila tak uvidím Zaplatila jsem mu 10 lekci tak bude chodit do konce dubna tak snaad mu to pomuže.Jinak přítel?no co se týká me tak v pohode a co se týká jeho matky velký problém,který denně řešíme.A já?No me je dobře sem tam poslíčky,ale jinak je mi dobře jak kdybych mela rodit až za mesíc:-(

tou masazi se vylucuje latka oxytocin, ktera vyvolava porod, jen ale v pripade, ze je maminka i miminko pripraveno k porodu, jinak to ucinek nema. Ja to zkousela mockrat a dycky je mi po tom az blbe :( brr..
Ale ja uz zkusila vsechno, dokonce i YAL jestli tam nepotrebuje prcek misto, ale nic nepomohlo, uz to nechavam doktorum, nebo prirode

Já si myslím,že kockral díky tomu porodila. Vím,že se tady o tom bavily a asi 2 měly zkušenosti. Ale psaly,že se musí masírovat delší dobu,aspoň 10 minut.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka