ZDENČA se Štěpánkem

10.02.2009

Tak jsem jí včera psala zprávu:
Ahojky, snad neotravuju, chci se jen zeptat jak je na tom malej a co ty? Pořád doufáme v zázrak....a moc na vás všechny myslíme a všichni tě pozdravují,posílají pusu malému a moc sil tobě.
a dnes mi odepsala:
Ahoj, buhužel, zázraky se nedějí. Malý pořád je, je strašný bojovník a nechce to skončit...jenže s jeho diagnózou bojuje zbytečně.
toť je vše....
Mě je mi z toho všelijak....ale já se musím radovat, já jsem měla to štěstí a mám zdravé děti...a nemůžu si připouštět, že je někde něco špatně, musím být silná maminka pro svoje zdravé děti :srdce.gif: ...jsem moc šťastná, že mě potkalo štěstí.... :srdce.gif:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Spíš bych to udělala tak, že by někdo tady vybral kačky a pak se jí poslala kytice. To přeci jde né, že některé květinářství to dovezou až domů :w:

janka.82

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky jsem pro, ale je nás nějak málo, né?

Život je svině :r: :r: :r: :r: . Tolik lidí mu tady drželo a určitě ještě pořád drží palce a ono se to stejně takhle se.e :\\: :\\: :\\:

:r: :r: bože.. :r: :r: vždyť už to vypadalo tak slibně... :r: :r: od té doby cojsem mámou, jsem z těhlech věcích dvakrát smutná..

:\\: :\\: :\\: :\\: Ahojky taky na ně pořád musím myslet a je mi z toho opravdu smůtno. :§) :§) :§) :§) Zdeni hodně sil a vydrž třeba se vše v dobré obrátí .Budeme na vás moc moc myslet.

Moc děkujeme za informace,ikdyž bohužel smutné.Je hrozné,kolik je v tom malém tělíčku síly bojovat a přesto nedostal žádnou šanci.Je to bezmoc :r:

Je mi to moooc líto :r: moc na všechny myslím a pořád doufám, že se stane zázrak. Je to nespravedlivý

Každý den se sem chodím dívat, jestli tady náhodou nebude nějaká radostná zpráva od Zdeničky. Že se třeba lékaři spletli. Pořád na Štěpánka a Zdeničku myslím. Zdeni, přeji hodně sil

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je dobrý nápad, jen musíme vymyslet něco vhodného. Přemýšlím, přemýšlím...

To je hrozné :r: chudinka Štěpánek je tak statečný, že bojuje, ale bohužel... :r: :r: :r: Až je mi z toho ouzko :(

:r: to je bojovník :h: :h: :h: :h: :h: nezaslouží si takhle trpět :r: :r: :r: přála bych si pro ně jeden zázrak :h: :h: :h: :h: :h:

Kettynko díky za zprávy. Chudáček malej ještě bojuje, ale bohužel s poškozeným mozkem funguje asi spíše díky přístrojům. Snad nebude to jeho trápení dlouho trvat, to je jediný, co mu může člověk popřát a Zdenče hodně sil, aby ustála takovou nepřízeň osudu :r: Jinak nám všem přeju zdravý děti! To je to nejcenější, co člověk může mít :h:

Moc na ně myslím, na malého bojovníčka, na Zdenču, na jejího manžela.....tolik bych jim přála, aby se mohli radovat ze Štěpánka....bohužel, osud rozhodl jinak....

Ahojky,tak to je mi líto,jsem na ně myslela jak se mají,já mám to štěstí že mám malého zdravého,ale nevím jak bych to zvládala.Zdenča a Štěpánek jsou dost silní a přeji ji m aby se malý uzdravil ať se může radovat tady s námi.Petra a Lukášek

takovy bojovnik a nejhorsije ze si nemuze nic vybojovat musi to byt hrozne pro celou rodinu jencekat kdy bude vysvobozen z trapeni.ano jsme stasne mami a at ty nase deti zlobiaspon vime ze jsou zdrave.preji ji moc sil a snad ac to zni hrozne brzke vysvobozeni z toho cekani na osudny den :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

In reply to by rozmarynecka

:r: tak to jsem bohužel nevěděla,a smůla že ten zázrak nejde udělat.Nevím co na to napsat když já se raduji ze zdraví svého malého,a malý Štěpánek takhle bojuje,je mi z toho na nic a je mi to líto.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky