Červíčci 09-budete kupovat kočárek v kamenném obchodě nebo na net...

03.02.2009

...a proč? Já osobně v obchodě, mám vyhlídnutý už ověřený, kde půjčují i náhradní a drobné poruchy odstraňují na počkání(píchlé kolo atd.) a samo zdarma, což by nehrozilo u internetového obchodu. Raději si připlatím(v porovnání s int.zhruba do 1000kčna celém kompletu)...

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj my budeme kupovat v obchodě-konkrétní značku zatím vyhlídnutou nemáme, ale mám na kočárek tolik požadavků, že by se přes net špatně kupoval -a zase dojít do obchodu všechno si přeměřit vyzkoušet rozebrat a pak odejít mi je blbý... taky kvůli reklamacím atd. je jednodušší kamenný obchod. V Brně mám vyhlídnutý obchod kde kupovali kočárky všichni naši známí že je tam nejlevněji a velký výběr tak se tam zajdeme podívat...

In reply to by marka1

ahojík, a mohla by ses podělit který obchůdek v Brně? není to růžový panter? jezdívala jsem kdysi kolem, a o jiném ani nevím. Sice budu bydlet ve Zlíně, tak asi reklamace moc nebudou jednoduché, ale kdybych tam objevila levný a fajn, tak koupím v Brně, zatím tu pracuju a bydlím.

In reply to by lilian

no měl by být nějaký obchůdek na lidické/štefánikově (nevím která z nich to v tom místě je) vedle červeného kříže (je to zast. pionýrská ) ještě jsem tam nebyla- tak mám zatím jenom takový strohý popis, ale zajdu se tam podívat v nejbližší době tak pak dám vědět víc...

Ahoj Ivko, zrovna včera jsem tady psala, že jsem si byla objednat náš kočárek..a že si myslím, že kupovat ho v obchodě je jistější než na netu...a přesně jak píšeš, ten rozdíl není zas až takový..jaký budete mít?

In reply to by rena88

Ahoj,já ještě nevím, ale zatím vyhrává x-lander xa, neskutečně pohodově se s ním manipuluje, ikdyž se mi dřív nelíbili ty otáčecí kolečka, v realu je to celkem pěkný, ale hlavně lehce ovladatelný jednou rukou i s 10ti kg zátěží...a jaký vy??

In reply to by rena88

jj, to mě na tom také mrzí, ale zas třeba tetka v Itálii říkala, že by nikdy nekoupila španělské kočárky(Jané, ten jsem chtěla původně, ale nelíbil se mi v realu),koukají na to, jako my na poláky, přitom u nás na to slyšíš vesměs kladné reakce.a na x.lander jsem také neslyšla vysloveně zápornou reakci. ono záleží, jak narazíš...jako u auta, některé ti slouží bez problémů x-let a jiné vyjede z fabriky a je tam jeden problém za druhým...Ten váš se mi mocinky líbí, jen my musíme mít 4 nafukovací kola, vím že jde o zvyk, ale nejzdilo se mi s ní v obchodě dobře na tož v terénu

In reply to by Ivka

To je jasné, že je to kus od kusu a né všechny věci z Polska jsou šunty...o Janéčku jsme taky uvažovali a ještě o Casualplay, ale ty u nás ve Zlíně má každý druhý, tak se mi už nelíbí...ten náš prej vyhrál v nějakém testu jako nejbezpečnější kočárek...podle toho co o něm všude píšou, tak by to tak i mělo být.. nafukovací kola, to je bez debat, plasťáky jsou strašné...a jestli jezdíte často do terénu (což my ne, jsme městští), tak 4 kolečka jsou určitě lepší...no, není to jednoduché vybrat pro ty naše zlatíčka to nejlepší... :00:

Nazdárek Ivfo, my kupovali na Aukru (takže přes net), ale jeli jsme si pro něj osobně, abychom si ho mohli prohlédnout. :dog:

Ojinka

Ahojky tak já se přiznám že kvůli financím asi raději na netu. Do obchodu si ho půjdu vybrat a pak se podívám kde ho mají na netu levnější. Vím že tady u nás mi ho přivezou i na prodejnu pokud se s nima domluvím takže v tom bych neviděla žádný problém. Jen si vybrat.... Jak se v tom množství kočárků orientujete? :?

In reply to by Ojinka

já našla v Plzni super obchůdek, kde to nemají o moc dražší než na netu a hlavně mi dají záruku, pokud bude kočárek v reklamaci, že mi půjčí jiný a drobné opravy dělají na počkání a to rozhodlo. Jinak si také ještě nejsem úplně jistá, jaký vyberem, zatím vede X-lander XA, tak uvidíme. Jedeme do Prahy na výstavu, tak možná tam se def. rozhodnem, času dost:-)

In reply to by jayka

už tam jsou dlouho, manža tam kupoval před 10ti lety kočárek. A dávají ti záruku kompletního servisu, náhradního kočárku a jsou mooooc ochotní. Je to ul. Habrmannova - spojovací ul. mezi Nepomuckou a koterovskou(jak je kruháč u polikliniky)

Ojinka

In reply to by Ivka

Ahojky tak já za tu chviličku už mám asi rozhodnuto. V jiné diskusi někdo nadhodil Firkon F 7 je to vítěz tetsu MF tak to u mě rozhodlo a cena prostě super. Je sice bez autpsedačky ale tu mi máme slíbenou jinde a na kočár jí upevňovat asi stejně nebudeme. Ale jinak ty Firkony jsou i se sedačkama a ceny jsou vážně super. Bála jsem se abych si nevybrala jen podle vzhledu a byl to nějaký šmejd ale MF mě přesvědčila.

In reply to by Ojinka

a máš na něj nějaký odkaz? Na testy také dám, ale s rezervou, nedovedu si představit, že by vyzkoušeli a otestovali všechny značky a typy kočárků :? :n:

In reply to by Ojinka

já také nechci dávat 20tis, ikdyž jsem kdysi byla rozhodnutá pro Jané pro slalom, ale v realu se mi nelíbil, ani manipulace atd.já celkem pěkný, ale asi dost těžký, ne?

Ojinka

In reply to by Ivka

No je fakt že z nejlehčích není ale mě když už se líbil kočár vzhledově tak vážil kolem 15kg takže mě to ani nějak nepřijde. A myslím že tím že je těžší bude mít lepší stabilitu. Ale jak říkám nevím ještě jsem ho neměla v ruce tak se asi vypravím pozeptat po krámech.

I když je to levnější, tak kvůli opravám budu volit tento typ. Dokonce půjčují i náhradní, když se zakoupený rozbije. Jinak levnější věci nakoupím přes net.

my jsme pro naseho Honzika (dnes uz ctyrleteho) objednavali postylku, kocarek, a pak nasledne ty vetsi autosedacky pres net kvuli cene, ktera byla lepsi v e-shopu, ale ten obchod ma i kamennou prodejnu, takze jsme si to pak vyzvedavali primo u nich v kamenne prodejne, ikdyz nad 3.000 maji dodani stejne zdarma. Vetsinu jsme objednavali v Detskem raji - maji prodejnu tu v Praze a pak taky v Liberci.
http://www.detskyraj.cz/scripts/index.php

Pak jsme jeste kdysi objednavali pres http://www.babyexpert.cz/ CHICCO jidelni zidličku, taky kvuli cene, ale byli jsme si ji taky obhlednout nazivo na prodejne.
Cast tech internetovych obchodu ma i kamenny prodejny, kde ti ten servis (pujceni nahr. kocarku, zavady, reklamace) taky nabizi.
Ale co mate v Plzni, nemam prehled.

ahojky, my vse v internetovem obchode, vyjde nas to o dost levneji nez v kamennem, navic u nas je spousta servisu a obchodu, kde si clovek nahradni dil muze objednat, nikdy jsme s nicim problem nemeli, ani s reklamaci a tak, kdyz clovek koupi v overenem obchode, tak nebyva problem. Papa :a:

Ahoj, na netu jsem jen koukala co se nabízí a pak jsem šla do kameného obchůdku tak jsem kočárek rozebrala pak zase složila, vyzkoušela jak se mi snim bude jezdit. Pokud si nemůžu na něco vyzkoušet tak to ratši nekupuju. Pokud má kamenej obchod i nákup přes internet, tak když v tom kamenym obchodě zaplatíš v hotovosti,tak ti počítaj internetovou cenu. tak jsme kúpovali kočárek i autosedačku před 2,5 roky....
týká se to obchůdků: www.krtecek.com - kamenný obchod sídlí v Holešovicích u tržnice, nebo www.detskyruzek.cz a kamenný obchůdek je kousek od ČSSZ...

In reply to by JaMiOn

tak to není ten samý obchod, v Plzni se to jmenuje u krtečk. Ale na tom int.obchodě je ten kočárek, co chci jen o 22ékč levnější :\x: než v tom obchodě, co mám v merku, což je super.Děkuji za typ

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka