chrapani v tehotenstvi!!!

11.02.2009

34.týden ahoj holky!
vim ze je to zvlastni otazka ale zajimalo by me jestli to mate nekdo jako ja !ted posledni dobou i kdyz nejsem nachlazena jse uplne zdrava v noci chrapu i kdyz dycham nosem jak je to mozne?nikdy jsme nechrapala nikdy a ted na me v noci pritel mlaska on se nevyspi a ja teda taky moc ne :00:
a co delat aby clovek nechrapal?uz si nepripadam jen tlusta ale uz jak jezibaba ktera chrape :qu: :) :w:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já jsem měla jako těhule naprosto stejný problém před koncem těhu.....říkala jsem si, že mi asi zarůstá ta "trubička" sádlem, páč jsem přibrala skoro 21 kg. Porodem se všechno spraví-chrápání, pálení žáhy...tak ještě chvilku vydrž. Ty i tatínek. Paaaa

zkus večer výplachy nosu mořskou vodou - koupíš v lékárně - působí na oplasknutí sliznic, je to lahvička se stříkátkem

Neboj ,nejsi sama.,Kolikrát jsem naštvaná sama na sebe,protože se mi dobře spí a vzbudí mě moje vlastní zachrápání.Až budeme moc ležet na břiše,tak se to zlepší,Já jsem spávala převážně na břiše.Dalo mi to zabrat zvyknout si spát jen na zádech nebo na boku.Teď dokonce už ani na tom boku nemohu ležet,strašně mě bolí pravá kýčel,vydržím na pravém boku jen deset minut.Asi to chrápání patří taky k těhulkování.Ale že se už nahromadilo nedostatků,které se nám to těhulkování znemříjemnují co?No vydržíme,máme to za pár. :qu:

Tak já jsem taky v životě nechrápala...a teď poslední dny mi manžel říká, že chrápu jak lokomotiva :s: Já tomu nemohla uvěřit,protože vážně mi spíš bylo řečeno,že v noci nejdu skoro slyšet. Asi to neovlivníme. Je mi manžela taky líto,ale on si to vyřešil tak,že si dal špunty do uší aby se vyspal :///: :one: Tak to těm svým polovičkám můžete taky doporučit :'zz):

tak to já taky začala chrápat, a myslím, že víc a víc. Nejdřív mě občas vzbudilo pomlaskávání manžela a posledně už do mě i drcal. A včera večer jsem měla pocit, že se i slyším. Hned jak jsem šla do lymbu, tak rachot, probudila jsem se a zkoušela jsem se jinak uvelebit a zas, pak jsem si dala pod hlavu polštář a zas. Chudák manža, je mi ho líto a taky to asi 2x nevypadá sexy od ženské, ale co mám dělat. dokonce jsem přemýšlela si jít lehnout do obýváku, ale pak jsem usla a už se neprobudila.

Ojinka

Ahojky já jsem teda teprve ve 23tt ale přítel už si taky stěžoval že si občas chrupnu. Dřív si stěžoval že skřípu zubama. Jemu se pořád něco nelíbí ale každopádně si zkus koupit ty pásky proti chrápání. Už jsem na ně i viděla reklamu. Kamarádce strašně moc pomohly a konečně se s partnerem navzájem nebudí.

Prý je to tím, že ti v těhotenství trochu zduří všechny sliznice....za chrápání bud ráda....já tímto vlivem měla zánět dutin a ne a ne pryč...podsoupila jsem 30 punkcí...hnus...málem mě poslali i na operaci, ale to jsem kvůli mimi odmítla, že když už jsem vydržela ty punkce tak do porodu už vydržím. nakonec mi dali ke konci těh silnější antibiotika a byl díkybohu klid :)

tak ja myslim nechrapu? :) nevim.. a i kdyby mi chlap rekl ze chrapu, tak budu tvrdit ze nechrapu hehe..
neboj, jestli to prislo z niceho nic, tak to samo i odejde..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka