Zítra se hlasuje!!! - A JSOU NOVÉ CENÝÝÝÝÝ

11.02.2009

Ženské posílejte, ta galerie je tak krásná, nejradši bych Vás tam měla všechny :)

http://www.andelina.estranky.cz/fotoalbum/miss/miss-

posílejte pořád na adina.1@seznam.cz

A ty nové ceny - přihlásil se sponzůrek, takže k náušničkám ještě přibyde šek v hodnotě 150 kaček na samolepky na auto s fotkou Vašich mimineček právě od téhle firmy - jukněte na odkaz www.mp-design.cz :a:

Ahoj tak i já jsem se přidala a poslala fotečku ;) díky dobrý nápad :one: Snad to bude v pořádku a nebude to moc malé ta fotka :00: jsem na tohle trochu levá :s: a zapoměla jsem rok narození :( což je 1976 tak snad to nevadí :///: Pa :a:

In reply to by white_tie (neověřeno)

já uvažuju, že to nechám na pátek - páč je toho ještě moc co musím dodělat a Vy se aspoň rozkoukáte, takže bych chtěla, aby to začlo v pátek - třeba v 10:00 a skončilo v sobotu v 10:00 - ale všem Vám napíšu maila i tady o tom pověsím zprávu :)

ahoj , :a: jsou tam moc hezké kousky. :one: To byla ale hezká doba když jsme byli tak malé a hezké. ;) No néžeby sme byli teď ošklivé, no nějak stárnem. :s: Jinak taky jsem poslala fotto.Ahóóój :a:

No pěkně se to rozrůstá a je tam i fotečka od Admina :qu: Ta další cena je určitě super,ale co,když vyhraje ta,která ještě mimi nemá? :)

:§) :§) :§) tak jsem se vůbec nedostala k našim takže žádné foto,ale neva třeba příště.Jinak jako nestranná se hlásím do poroty pokud bude třeba nerozhodně.dej když tak vědět :a:

In reply to by Ledicka

Jestli nějaké holky budou mít např. stejně hlasů od nás všech, tak se bude hlasovat znovu :) Tak to pak nějak spachtíme :s: Každopádně foto pošli i pak, bude to hezká galerie :)

Ahoj Andělínko :a: , včera jsem se tě chtěla poptat, kam fota máme posílat, ale chlap mě odtud vypakoval. Hned jdu na to a pak omrknu i tu maminkovskou galerii. Je to skvělý nápad :one: :qu:

Ahojky andělínko,tak jsem ti na mejlík poslala fotečku,tak snad v pořádku dorazí.... :///: :a: :a: :a: :a: :a:

Ahojky :-) Supr přehlídka! :one: Jen se chci zeptat, jak bude probíhat to hlasování- budeme se moci jako "aktérky" taky zúčastnit?Některý baby tam jsou úplně kulíšci! :qu: :qu: Chjo, jediné, co si člověk uvědomí, že ten čas ale letííí..... :? :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky