ZAZITEK Z PRAZSKE MHD:-)))))MAZEC:-)))

11.02.2009

AHOJ HOLCINY ;) NEDA MI TO A MUSIM SE S VAMA PODELIT O VCEREJSI ZAZITEK...ODPOLEDNE JSEM JELA MHD A CO JSEM V PRAZSKE DOPRAVE NEVIDELA?KDYZ JSEM S KOCARKEM ZDATNE DOBOJOVALA,TAK JSEM SE USADILA NA SEDACKU VEDLE KOCARKU A KOUKNU NA OSTATNI CESTUJICI...VSICHNI SE DIVALI JEDNIM SMEREM...NA SEDADLECH KOUSEK OD RIDICE(TA CTYR-SEDACKA PRO ZTP)SEDELA PANI POCHYBNE EXISTENCE A VZEZRENI...NA KLINE MELA PEKAC A V NEM KNEDLO-VEPRO-ZELO A SPOKOJENE JEDLA... :s: :s: :) MYSLELA JSEM,ZE MAM HALUCINACE,ALE BYLA TO SKUTECNOST :s:CELY BUS MEL O ZABAVNI SHOW POSTARANO.. :s: MUSELA JSEM TO VYFOTIT DO TEL.,ABY DNES MANZEL VIDEL(AZ PRIJEDE DOMU) CO CLOVEK MUZE POTKAT....FAKT MAZEC,ZE? :s: :s: :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ASI TO RIDIC NEVIDEL...NEVIM...STRASNE RADA BYCH TO SEM HODILA,ALE MUJ TEL.MA JEN ZAKLAD.FOTAK A NEMA KABEL NA PRIPOJENI,ABYCH TO STAHLA... :(MAM SAGEM MY 400V...JE TO SKODA,PROTOZE TO BY JSTE SE DAMY FAKT POBAVILY :s:

Ahoj, tak to jsem docela překvapená že jí řidič nevyhodil. Já když jsem před 4 lety nastupovala do autobusu se zabalenou čokoládou v ruce (nevešla se mi do kabelky-měla jsem jí pro kamarádku), tak se autobusák na mě otočil a řekl mi že buď tu čokoládu uklidim a nebo ať si vystoupim. Koukala jsem na něj jako blázen co si to vůbec dovoluje. Tak jsemmu řekla že tu čokoládu jíst nebudu ale že se mi do kabelky nevejde. On na mě začal řvát že na dveřich je jasně vyobrazeno-že do autobusu jídlo nesmí. Už jsem fakt neměla chuť mu něco vysvětlovat. Nikdo se mě nezastal-všichni čuměli na mě jako na tu špatnou-protože samozřejmě autobusák odmítnul vyjet ze zastávky. Tak jsem čokoládu rozlámala na kousky a naclapal jí do kabelky..chtělo se mi z toho všeho brečet-ale nechtěla jsem mu udělat radost..
No kamarádka chvilku koukala co jí to dávám za hrůzu. Nakonec jsme se tomu obě zasmáli.

Zdárek. No hlavně, že jí šmakovalo :s: :s: :s: :s: .Někdo má holt štěstí. Ta já když vlezu do busu a všichni lidi koukaj jedním směrem, tak tam sedí vždycky odpornej smradlavej bezdom :sick: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka