Nevolnost

10.02.2009

Ahoj,
jsem v 6 týdnu těh.a je mi pořád špatně(nezvracím-zatím) a cítím se jako zlámaná a přejetá,neustále unavená,sice jedno dítko už mám,ale vubec si nepamatuji jak mi bylo při prvním těhot.jsou tyhle stavy normální?A Jak to bude trvat ješte dlouho?musí se to prostě přejít nebo na to něco je,.čaj,nebo já nevím co,..ale nejsem schopná ani jít do práce a fungovat normálně,..chjo,..to je děs,.... Holky máte s tím někdo nějaký zkušenosti a radu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojda. je to normální. Já jsem v 9tt. Mě to nejdřív začalo jako nevolnost, pak jsem zvracela a ted už mám 4 dny klid a je mi jen občas špatně. Musíš hodně pít. Čaj (neslazený), vodu s citronem, mléko (to ale nedoporučuji pít ráno). Jinak si kup v lékárně lízátka při nevolnosti v těhotenství. Jsou dobrý a opravdu mi pomáhají (je v nich zázvor). Doktor ti na nevolnost nic nedá, musíš to vydržet. Jen kdybys hodně často zvracela tak si radši dojdi ;)

In reply to by Lucie88

no je pravda že piju hodně málo,..zkusím se polepšit,ale tyhle stavy jsou vážně děsný,připadám si uplně k ničemu..nejhorší je to v práci,že si nemužu jít na chvilku lehnout.-)tak díky za rady,..

vím co myslíš, divný pocit, únava, není ti dobře, ale zároveň ti není ani špatně, naštěstí to vždycky rozdýcháš... taky to mívám ale není to zas až tak hrozné, že bych si kvůli tomu kupovala nějaké prášky, ale vím že existují nějaké vitamíny na nevolnost pro těhotné. Já si koupila jen lízátka zázvorové a ty mám až bude nejhůř, tak zkus je, stojí jen okolo 4kč a jsou dobré :\x:

Me bylo stejne.Je to normální.U me to trvalo do konce 4 mesíce.Zeptej se u gynekologa,známa mi řikala,že dostala nejaky prásky na nevolnost.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky