Folikulometrie č. 2 - zase nic :((((((

10.02.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

tak jsem dnes absolvovala utz č. 2 a opět se s tejným výsledkem :( ... vaječníky v podstatě bez akce :\\: .... tak jsme se s panem doktorem domlouvali na dalším postupu, no holky byla jsem tam snad půl hodiny :jawdrop: .... nakonec jsme se dohodli, že nejlepší bude, když mě pan doktor pošle rovnou do nějakého centra ke specialistce a tam nám udělají kompletní vyšetření a navrhnou léčbu... :one: snad se to teď nějak vyřeší a pomůžou nám..... uvidí co bude nejlepší skrz to moje astma a alergie, jestli pomůžou nějaký hormony nebo tak..... tak děkuju všem, co mi drželi palečky :°°//:

Ahoj Lulu, je mi hrozně moc líto, že na vaječníku nic nebylo. Moc jsem ti držela palečky.
Takže do dubna, než půjdete do toho genetu - nebo jak je to - nebudete dělat s DR nic?
Mohlo by se Vám do té doby zadařit a nikam byste nemuseli. Moc bych ti to přála. Nechceš zkusit do té doby čajík od Juklů?

In reply to by Dídinka

Ahojky Dídi, co se dá dělat, musím to nějak zkousnout..... To centrum se jmenuje Gennet a do té doby než tam půjdeme i s manžou, nebudeme s doktorem dělat nic.... a jak píšeš, třeba se zrovna zadaří :||): ... nebudu už ani měřit a nijak se pozorovat, nemá to stejně smysl v mým případě... a čajík nechci, děkuju... já musím s bylinkami opatrně :D

In reply to by lulubar

Tak to jo. A už jsi si objednala alespon ten ra-vit? já ho brala s čajem, tak nevím čí je to zásluha //. Ale je to takový sladoučky sirupek s vitamínkama. Moc ti držím palečky aby se během pauzičky zadařilo a nikam jste nemuseli. A když se nezadaří, tak vám alespon pomůžou.

In reply to by Dídinka

Jé Dídi vidíš na ten Ra-vit jsem úplně zapomněla :s: ..... ten si asi objednám, uvidím no..... se mi teď nějak nechce vůbec ni brát, dobrala jsem i prášky na problémy s imunitou, tak uvidím :dance:

Lulu to je mi líto.... Ale snad vám specialisti už konečně k miminku pomůžou. Už ti dr. někam napsal doporučení?

In reply to by MiškaT.

Miško skrz ty alergie a tak nemůžu ani moc bylinky, mě hodně věcí dělá zle,to už mám vyzkoušený :n: ... takže tomu necháme absolutně volný průběh, ani měřit BT nebudu, hodíme si prostě pauzičku, sexík bude kdy budeme mít chuť a uvidíme..... do dubna nám to uteče rychle, věřím v to :\x:

In reply to by lulubar

A třeba se zrovna zadaří během té pauzičky :) Když jsem potratila, tak nám dr. taky říkal 3 měsíce neotěhotnět, tak jsme si dali přesně takovouhle pauzičku, žádný stresy, teploty, testy a ono se to povedlo do měsíce ani jsme nevěděli jak :) no vlastně věděli.. :|-|: ale najednou to šlo bez jakýchkoliv léků, hormonů atd. A ten zázrak mi teď spinká vedle v postýlce :e):

In reply to by MiškaT.

Jé Miško to je krásný... si z vás asi vezmu příklad..... teploměr mám zahodit, to mi řekl pan doktor :s: a máme si prý užívat jeden druhého :|-|: .... takže to vypouštím z hlavy, do dubna času dost a pak se uvidí :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka