Cvičení Vojtovy metody-děs

10.02.2009

:cc): Ahojky holčinky :) !!!Tak si vám jdu postěžovat :\/: .Včera jsme byli s Matýskem poprvé na rehabilitaci cvičit Vojtovu metodu.No,věděla jsem že to nebude žádný med :n: ,ale tohle :O ...malý u toho strašně moc pláče :§) ,já mám dojem,že to stejně dělám špatně a spíš mu tím ubližuju :r: .Ta terapeutka sice tvrdí,že ho to vůbec nebolí :n: ,ale já nějak na to nemám srdce :h: ani žaludek a manžel už vůbec ne :\/: .Prý si na to já i malý zvykneme :? ,ale nevím,nevím.Za chvilinku se Matýsek vzbudí :'zz): a měli bychom cvičit :C/): a mě pomalu jímá hrůza :O .Budu vděčná za jakékoliv povzbuzení :) a zkušenosti ;) .Přeji všem moc pěkný den :k: . :a: :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

:cc): Sice nic moc povzbuzení :!k: (ale to jsem čekala ;) ),nedá se nic dělat :n: ,přesně jak píšete,musím to dělat pro malého a jeho zdravíčko :h: .Sice při tom cvičení řve jako tur :§) ,ale po chvilce se na mě zase směje :c: ,tak aspoň vidím,že na mě není naštvaný :s: .Chtěla bych brzy začít chodit s Matýskem plavat :qu: ,to by taky mělo přispět ke zlepšení :one: ,tak uvidíme.Jinak cvičit :C/): musíme proto,že Maťulka nějak trošku zapomíná na pravou stranu,je líný se přetáčet na bočky a má slabé břišní svalečky :\/: .Prý to není žádná hrůza :n: ,ale cvičit musíme.Jediné(zatím ;) )pozitivum je to,že by mělo ustat bolení bříška a prdíky :qu: ,na které ještě stále trpíme :\/: .Včera měl Maťulka pět měsíců :k: .Všem moc děkuji za názory a zkušenosti :) .Budeme dále bojovat :one: až z nás,respektive z Matýska bude akrobat :!k: . :a: :a: :a:

Ahoj, ja teda jeste svoje miminko nemam, takze nemuzu napsat osobni zkusenost, ale moje kamaradka porodila holcicku ve 25tt. Hned po porodu ji porad rikali, ze nikdy nebude ani lezt, ze bude do konce zivota lezet. Duslednym cvicenim Vojtovky dosahli toho, ze je ted v peti letech je schopna chodit o berlickach. Samozrejme tohle je extremni pripad, jen jsem ho chtela uvest pro povzbuzeni, ze to ocividne smysl ma. Preju hodne stesti a sil!

vim ze je to hrozne jak mimco place ale opravdu ho to neboli jen se mu to nelibi kdyz musi delat neco co nechce. Ja jsem s holkou cvicila od malicka do cca 2let, pak uz to neslo protoze jsem ji "nepreprala" bohuzel te nepotesim ale nezvykla si na to celou tu dobu a rvala jako das :§) Nejdriv jsme cvicily protoze nedaval rucicky spravne pod sebe kdyz pasla koniky, to se nam podarilo rozcvicit ale pak kdyz mela zacit chodit tak si stoupala jen na spicky a tim padem nedrzela rovnovahu a take hrozilo ze se ji zkrati slachy, nakonec jsme to zvladly ale zacala chodit az nejak tesne pred 2.rokem veku. Ale opravdu to funguje jen to chce vydrzet!!! Holce je ted skoro 8let a nic na ni neni poznat :) Pro mne bylo asi nejhorsi s ni cvicit na dovolene protoze si vsichni okolo museli myslet ze ji na pokoji vrazdim ;) Drzim palecky at to zvladnete :a:

Ahojky koukám že tě tu nikdo moc nepovzbudí, já asi taky moc ne :( sice necvičím přímo vojtovku ale taky jí dost mučím a taky mi dr. říká že jí to nebolí a už chodíme 7 týdnem a stále u toho pláče, já už s ní nebrečím ale musím se hodně držet abych s ní nespustila :r: a představa toho že budeme chodit až do doby než se naučí chodit je hrozná :( ale musíš to zvládnout, děláš to pro malého, to my vždycky připomíná dr. abych doma cvičila a já tedy cvičím ale je to o nervy... nevím jestli si zvykneš ale myslím že malej určitě ne :n: držím vám palečky :one: :one: :one:

moje sestra ji cvičila s mým synovcem a vzdy u toho šíleně plakal, cvičila ji kvůli parese licního nervu, bylo to vážně náročné. jak dlouho ji cvičila už nevím, ale pomerně dlouho.
Tak držím palečky, chce to mít na to sílu, má to smysl. držím pěstičky.

ahoj my si jdeme pro verdikt s Matýskem ve středu. nechce se otáčet do leva a dr. má strach že by mu zatuhlo svalstvo tak nám v 8.týdnech řekne zda půjdem Vojtovku cvičit či ne. Jinak neboj opravdu si mimi zvykne. Proč jí cvičíte vy? S dcerou jsem chodila víc jak půl roku cvičit a nejvíc nám pak pomohlo plavání kojenců tak hlavu vzhůru

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky