chjooo:-( porad te mi co mam delat

10.02.2009

Holky strasne mi otikaji nohy uz nevim co delat, :r: porad te mi neco na to... a taky vam tak tvrdne brisko me posledni tri dny strasne moc.... uz to chci mit za sebou pripadam si jak velryba :r: a co vi jak se citite?A jak si uzivate posledni dny briska.... :||):

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem sice ještě teprve v půlce těhotenství 20t+5, ale o otýkání nohou jsem něco slyšela, ty už jsi daleko v těhu., to je normální, co hodně pomáhá - nohy nahoru a dnenně hodně vitamínu C, já si vymačkávám normálně půlku citronu ráno, hned to zapiju a pak večer druhou půlku a pomohlo mi to, pak jsem taky slyšela, ale nemám odzkoušeno, sprchování nohou od chodidel až ke kolenům střídavě teplou a studenou vodou, byly na to moc dobré ohlasy. Snad pomůže. Na tvrdnutí bříška moc neporadím. Pa a drž se

a nepijes moc mlika? Me jedna chytra zenska rikala, ze je to mlikem.. Ale u nas to tedka bude taky tim tydnem tehotenstvi :) uz je to zrejme normalni byt jak balony..
Ja letim na kontrolu, tak jsem zvedava, nebo spise to radsi ani vedet nechci , ze neni zadna zmena!!
Tak se drzte

Ahoj, já jsem měla ten samej problém. Budeš to muset vydržet. Jedině si dát na nožky studené obklady. Uvidíš že se mimi brzo vyklube na svět...tak se drž

no taky jsem oteklá až mám křeče.Nepomáhá mi nic takže ti bohužel neporadím.Tvrdne mi břuch tak nějak průběžně ale nic víc.Jsem už z toho až taky unavená až vzteklá. :§) ale abych šla něco dělat jsem nějak unavená tak prostě co dělat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky