Zase nemůžu spát!

09.02.2009

Ahojky tak zase nemůžu spát.Přítel zase odešel na hodinu a už je pryč dvě.Zítramusim vstávat v půl šestý a jít na test cukrovky,hrůza.Tak,že soánek vůbec nehrozí.
Co děláte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky,
taky nespim, je to hruza. Ja ten test na cukr odmitla, stacilo mi po pri prvnim tehu. Ne ze by to bylo tak strasne, ale trpela jsem na zacatku thu nevolnostmi a nedokazala jsem na lacno vypit tu vodu. Ted pry uz nekde davaji malinovou stavu nebo caj. No ale u me to bylo tak, ze na me jedna protivna baba kricela ze ji kazim test, kdyz jsem tu vodu zvracela do umyvadla. Tak jsem si rekla, ze mi to za to mestoji a gynekolog mi to schvalil. Kdyz nejsem pres tricet a nemam to v anamneze...

koukám na Tv, čtu si tady a přemlouvám se, abych vyrazila na cukrovku ve středu:-)) což znamená vstát v půl páté :-(

In reply to by Ifka123

Já už sem objednaná týden tak musim.Moc se mi tam nechce.Ještě když se nevyspim.Ten můj někde chlastá tak přitáhne někdy ráno.
Doufám,že to nebude tak hnusný jak říkají.Zítra sem písnu aké to bylo ,abych tě povzbudila.

In reply to by willyska

já už právě tuším, jaké to bude, sestřička mi to vylíčila ve všech možných barvách. Takže tuším, také jsem si i tady několik příspěvků pročetla :-( navíc, už jako dorostenka jsem něco podobného podstoupila, takže představu mám. Ale budeš-li mít nějaké významně pozitivní postřehy a pocity, šup se zítra s nimi :-)
U nás se dává u dr.vypsaný formulář a musíš tam dorazit mezi 24.-28. týdnem, po, st nebo pá, do sedmi hodin, každá, jak se ji to hodí. Chtěla jsem jít už v pátek, ale hlady se šíleným kručením v žaludku jsem se probudila už ve tři ráno a představa, že budu muset být nalačno s cukernatým roztokem v břiše až do deseti, tak jsem se jenom dvakrát zakousla do rohlíku, otočila na posteli a pokračovala v "noci" :-)
tak držím palce, ať to zvládneš
poslala bych tam toho chlapa, aby si také užil, když si užívá i nyní :-)

In reply to by Ifka123

Jasně že sem určitě napíšu neboj.Taky mám strach z toho na lačno,mám nízký tlak tak doufám,e sebou někde neseknu.
Musíme hold trpět my a oni si jen užívají.Jsou to halzlové.Taky bych ho nechala prodělat 9měsíců očistnou kůru na chlast a na cigára,to bych ho chtěla vidět.
Jen je mi to líto,že já sem ted omezená a ono se ho to vůbec netýká.
Jé promiň,píšu ti své problémy,ale sem fakt naštvaná.

In reply to by willyska

hi hi, to máš pravdu, jim by úplně stačilo prodělat tu očistnou kůru, možná bych jim i nadělila ty nevolnosti a byla bych hodná, odpustila bych porod a břicho, tedy jenom některým :-) a myslím, že by jim to totálně vykreslilo situaci.
já mám tlak v maximálce 100/55 a to jsem fakt "rozpumpovaná".
Z problémů se klidně vypiš, lepší, než si je pěstovat v sobě. Mně to neva, max se přidám :-)

In reply to by Ifka123

Klidně se přidej :s: .Já bych je to nechala absolvovat elý i s nevolností a hlavně porodem. Já pořád doufám,že se změní až se to narodí,ale mo šancí tomu nedávám.Byl tedka skoro 3 týdny na zkouškách v zahaničí a ted byl doma 3dny a musel jít chlastat.Přitom nebyl do ničeho nucen a vybral si to dobrovolně a ted se chová jako dítě.Sem zvdavá kdy dorazí a v jakém stavu hajzlík jeden.Mimčo kope jako jako na fotbale tak asi spát nebudu.
Žádnej chlap by to nevydržel,jsou to bábovky.

In reply to by willyska

ahoj, tak jak bylo? jsem zvědavá na barevný popis :-))
já osobně toho svého v šanc dát nemohu, je abstinent, cigarety nesnáší už i v krabičce, je buď v práci, nebo se mnou a já ho musím hádkou nebo lstí dotlačit, aby někam šel. A kam jde...... s partou plavat jednou týdně. Stále něco připravuje a kutí, nebo mě zahání na pohovku, že chce luxovat nebo něco podobného a já že se mu snažím pomoct. To je momentálně důvod našich hádek. Je mi hloupé na něm vše nechat, ale jeho točí, že chci máknout. Ale ze svého okolí vidím, že by fakt někteří tím testíkem měli projít, myslím, že většina by byla ochotná umřít po prvním trimestru :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka