Zuby a tehotenství :-(

09.02.2009

Ahoj holky,jak jste na tom se zoubkyjá hroznemjako by nestačilo že celé é tehu mám silný zánet dásní,ale už se mi zlomily 2 zuby a dnes 3:-(a to přední já se snad zblázním.Jsme v 38tt a tohle a zrovna dneska,kdy mám narozeniny:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky! Všechno nej k narozeninám! :k: :k: :k: Pozdě, ale přece. Přijela jsem z poradny hrozně unavená, jen jsem napsala zprávu o Sisisce, že porodila a zase jsem vypnula PC a píšu zase až v noci - nemůžu spát. Tak na malou už asi taky něco leze - měla teplotku a je mrzutá. Ach jo...

In reply to by Raduška

á jdu dneska na 10:20.Malému na kašel hodne zabrala ta cibule s medem co jsem mu delala,teplutku má jen zvýšenou a kucka,a musím doufat že do patku bude uplne ok-zaplatila jsem mu solne jeskyne,jezdí ted od pátku.10 lekci.Míra už je v pohodě,malá na svet nechce,já už okna umyté,každý den vanu a sexík a stejne nic:-(no uvidím co mi řekne dneska dr.Včera se mi zlomil 3 zub:-(A přední,jsem na nervy,jelikož svého zubaře mám na Morave ještě porád a tady nikoho neznám tak musím to obvolat kdo mi to zpraví ambulantne.No a stařícíi nahoře a Mírovo segra s deckama zvrací celou noc a mají prujem,tak jsem je žádala at za náma dolu nechodí,ale stejne chodí přes společnou chodbu,tak trošku pením,protože na malého skočí cokoli a u me by taky nebylo vhodné chytit ted brisní chripku

In reply to by elixiiirek

Ahojky Magdo! UTZ mi už nedělali, takže nevím, jak se nám hnula váha, monitor Pepíno prochrupkal, tak ho sestřička musela budit, aby předvedl nějakou akci :) A v poradně dr. mladší jak já, ještě se tvářil, jako že už chce vidět moji Pipku. poprvé jsem se na gyndě styděla a byla jsem z něj nervozní, že mě vyšetření bolelo. Nález byl stejný jako minulý týden, řekli mi, jestli se ty poslíčky budou opakovat, že mám přijet dříve, než v tu neděli. Už se mi to krátí, v pondělí už budu mít mimíska u sebe :) Dneska Lucinka ráno 37 v prdelce, tak uvidíme, co se bude dít dál. A dnes ráno šok! Rozhrnu žaluzie a venku bílo! Docela mě to naprdlo!

In reply to by Raduška

a prý sněží po celé republice někde sněžilo už i včera.No já se Ti nedivím,že ses styděla u Dr.Já když jdu k novému Dr.nedej bože jít k někomu kdo má sotva po škole tak a je mladší než já tak se taky stydím.Vidíš jak je malému v Tobě dobře,že si pěkně chrupká.Malá sem tam zakope,ale její pravá akce začíná vždy kolem 23 hodiny a to jsou bomby,jsem se včera bála at se mi tam neotočí ,protože ta co dělala,se nedá popsat,raubířka jedna:-)No uvidíš co Lucinka,snad je to jen zvyšená teplutka.Mě bolelo už i minulé vyšetření-dr.říkal že to obolí,protože zjedne strany naléhá už malá hlavičkou na hráz a z druhé strany vyšetruje on,tak proto,ale je fakt že po vyšetreni to přeslo a ani jsem nešpinila.No já jsem fakt zvedavá co mi dr.řekne dneska.Ty jsi zase ponocovala?to já dnes spala fakt dobře,byla jsem vzhuru jen 4x protože mě bolely kyčle ,ale v pohode,jsem se otočila a chrupkala po chvíli dál:-)To máš super,že už budeš mít malého v pondelí u sebe.Já nechtít tak spontální porod tak bych ho mela u sebe už ted ve čtbvrtek,ale chci to zkusit,když už po jednom císaři mám at nemusím na druhý a tak se pomkalu začínám modlit at se rozrodim:-)

In reply to by elixiiirek

ponocovala, ale tentokrát naštěstí jen necelé 2 hod. mrkla jsem co se tady událo a zase jsem šla chrnět a kupodivu jsem za chvilku zase usnula. Nejhorší je, že se prý po císaři nesmí porod vyvolávat. Tak uvidíš, jestli se to rozjede. Je sranda, jak na to tady už každá z nás čeká:-)

Ahojky tak to by se mělo opravit, kamarádce taky v těhu takhle ulomil zub a ted ho má jako kdyby měla svůj vlastní... zato mě v těhu musely 3 zuby vytrhnout :§) malá si brala tolik vápníku že se mi začali tak kazit až musely pryč... třeba tě to po porodu přejde a bude zase líp...

To mi povídej, celé těhu jsem měla zuby OK a teď? Rodila jsem před 2 měsíci a zrovna včera se mi ulomila půlka stoličky :( . Už jsem objednaná k zubaři a vůbec se netěším na to co mě čeká ://: . :a:

Ahoj Elixírku.. tak nejprve všechno nejlepší k narozeninám!!!! :k: :\x: :k: a k těm zoubkům- nekonzultovala jsi to se svým zubařem?? Nebo gynekologem, jestli bys neměla jíst více vápníku?? Asi Ti mimi bere dost.. já teda naštěstí nemám takové velké problémy jako Ty, jen mi museli dva zoubky vrtat.. nebo zkusit jíst něco s větším obsahem vápníku, aby sis ho doplnila a neměla potom ještě problémy po porodu..

In reply to by terezka.milacek

ne ne s dr.jsem to neprobírala,ale malá me celkove vysáva:-(Mám i nízký hemoglobin-me telo vubec nestíhá jejim narokum a to malý když byůl tak zuby ok až na ty zanety ta byly taky,ale zoubky uk, ated už 3 zub a co vím tak 2 kazy a to si cistím lacalut pastou vyplachuji ustní vodou i hermankem,se picnu:-(Nejvic me mrzí že je to prední zub,než mi ho spraví to si počkám a když jsi vezmu že jsme v 38tt a mužu začít rodit-takhle jet do nemocnice:-(a taky zítra jdu na kontrolu k dr.jak budu na nej mluvit?jsem asi magor ale fakt se stydím:-(

In reply to by elixiiirek

Myslím, že se nemáš za co stydět.. nemůžeš za to.. a pokud začneš rodit a pojedeš do porodnice, myslím, že budou koukat na něco jiného.. a jinak s tou ústní hygienou- já se můžu od malička zbláznit..čistím si zuby jak magor, používám, co se dá..- mamka je zdravotní sestra u zubaře- a stejně je mi to prd platné a ten můj uličník si přejede zuby dvakrát denně..pomalu ten kartáček nemá v puse ani půl minuty a je bez kazu..to je spravedlnost..!!!!!!!!

In reply to by terezka.milacek

já vím,že na to moc koukat nebudou,ale vsimnou si toho když budou sepisovat porodopis no to je hrozné zdravotní sestra a s ulomeným předním zubem:-(Muj taky ten si jen osmrdlá zuby a je v klidu ame se chlame jak si je cistím a vyplachuji a tak ach jo.V kterém jsi týdnu?

In reply to by elixiiirek

jj..vím, že je to nepříjemné.. dokážu si to představit.. ale hlavně se tím nezatěžuj..potřebuješ klid.. jako všechny.. jinak já jsem ve 41. týdnu.. už mi z toho hrabe..uf..

Ahoj,tak k narozeninám přeji všechno nej nejn nej :\x: .a s těma zubama jsem na tom byla úplně stejně v těhu ulomené 3 zuby a teď po 3 měsících po porodu další 1.je to hrůza,ale snad bude líp. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky