Úplněk a dětičky-jak to máte Vy?

09.02.2009

Ahojky holky,chtěla bych se zeptat zda Vaše dítka nějak reagují na úplněk?Muj malý bude mít 4 roky.Když se narodil tak vše ok ,ale zhruba od pul roku ,kdy mel pravidelný reži ve spaní jsme zjistila,že vždy 2-1 noc před úplnkem a v noc uplnku se hooodne budí třeba i 12x za noc,nedelá binec,ale proste bud pláče ze spaní a pak usne a nebo chce napít,ale ta frekvence je silená.Zatím teda nikam nechodí že by nevnímal-to jsme mela já asi do 17 let.Máte to některá taky?vždy se uplnku desím,a když je jsem ráda ,když je zataženo,protože,když je zataženo tak spí celou noc jako jindy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nenapadlo mě, že by za to mohl úplněk, resp. nechtěla jsem věřit svému muži, že proto naše holčička vyvádí:o) Usnula až ve čtvrt na 12! Různě jsme jí nosili, zpívali, zkoušeli ledacos a nic. To jsem zvědavá na příští úplněk teda. Mimochodem je nám půl roku. Držme se a zatemňujme!

In reply to by Martik

a stejne je na to háklibvzý,uplnek bude dneska,ale už včerejsi noc lítal.Některé deti jsou na to asi háklive delá mi to pres 3 roky a vždy kolem uplnku,jediné co pomuýže je když jsou mraky a zataženo

A co pořádně zatemnit místnost, ve které spí. Nepomohlo by to? Mně se líp spí, když mi nic a ani Měsíc nesvítí do ksichtíku - mám postel u okna.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka