První pohyby :)

05.12.2007

Tak dneska jsem poznala první kopnutí, jupíííííí :) Bylo to takové jemné dloubnutí zevnitř kousek napravo od pupíku. Já to cítila už tak 3 dny zpátky, jenže mi pak škrundalo v břiše, tak jsem si říkala, že to mimi asi nebylo, ale ted mi neškrundá, bříško bylo v klidu a já ležím a koukám na tv a najednou takové malé žduchnutíčko, no udělalo mi to obrovskou radost! Dneska jsem byla v poradně na výsledky, i jsem malého viděla a doktor se mě ptal na pohyby jestli už mám a já říkám, že si nejsem jistá a on mi říká, až si budete jistá, tak si napište den. Takže si píšu dnešek, zrovna, když chodí čertíci a mikulášci :) No dneska mi miminko dělá samou radost, výsledky triple testu jsou v pořádku, hezky jsem ho dnes viděla na UTZ a ted mě ještě začne žďuchat, no je to mooooc hezké a už se těším na další kopnutíčka :) Jinak jsem v 17 tt a 1 den a mimi podle UTZ vypadá na 18tt a 0 den. Jinak všem co nespinkají přeji hezký večer.

Gratuluji Kasandro!
Tak jsi se konecne dockala - no to je parada !!!!!
Ja na svoje prvni pohyby taky rada vzpominam - hned sem vsem kamoskam musela tehdy brzy rano rozeslat hromadneho maila (protoze se mi mrnousek ozval v noci).
Je to krasny pocit, vid??? My kopeme uz o 106 - rano, odpolco, ale nejvic vecer ... to jsou rany jako z dela !!! :o)))
Tak si to uzivej .... papa.
SHARANE

In reply to by sharane

Moc děkuji :) Jsem fakt štastná, že mě kope, dneska ráno mě kopnul znovu, ale je to takové lehuunké, ale moooc roztomilé.Konečně jsem si uvědomila, že je to on, předtím jsem si nebyla jistá, jelikož mi vždy kručelo ještě v břiše a tak, tak jsem si nebyla jistá, ted už si jistá jsem :)

In reply to by Kasandra

mě to tenkrát doktor řekl přesně jako tobě. Byla jsem u specialisty a řekla jsem, že si nejsem jistá a on mi na to řekl, to se o vás páni doktoři dobře starají, když vám neřekli, že si to máte hlídat. Ten den v noci jsem si jistá byla.

In reply to by osklive.kacatko2

No je to mooc hezký a jsem ráda, že jsem to dneska poznala. Jindy mi bříško škrundalo, tak jsem si fakt nebyla jistá, ale dnes si jistá sem, protože bříško je dneska úplně v klidu, takže ty jeho dloubáníčka byla cítit :) Ještě, aby mi řekli co čekáme :) Pořád ho oslovuju jako myšáčka a co když to je myšička? Tak at nemá újmu :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji :) Mám opravdu hroznou radost. Klidně at mě myšáček zlobí, já se zlobit nebudu :D Strašně jsem se těšila na první pohyby :) Tak jsem se konečně dočkala i já :) Hezký večer a dobrou noc všem. Já se musím usmívat, jsem ted jak z jara :)

In reply to by Kasandra

my jsme měli nejlepší ultrazvuk asi 14týden. To byly fakt super kotrmelce. Od tý doby chodí Petr se mnou a už to nikdy nebylo takový. A vlastně teď už toho tolik na koukání není jako dřív. Ty máš teď asi to poslední nejlepší k vidění. Podle mého názoru aspoň. Krome 3D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka