Motání hlavy

09.02.2009

Ahoj holky, ještě otravuji s jedním dotazem - už asi 2 dny se mi pořád motá hlava. Myslíte si, že to může být od těhu? Jestli to máte taky, co jste proti tomu dělaly? Chodím normálně do práce, ale bojím se, abych s sebou někde nešvihla. Moc díky za Vaše informace a názory, Káťa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,v tomto období-změny počasí- to na nás má velký vliv+co si budeme vykládat asi se všechny stresujeme aby bylo vše s prckem v pořádku.Já mám odjakživa tlak 90/60,bolesti hlavy-od 15 let tak 1za měsíc-migrénu tak 2-7dní.Děs,teď to akorát taky hůř snáším a skoro každý den si musím lehnout,otevřít okno,hadr na hlavu a nohy opřít o zeď.Bolesti hllavy mám teď taky častěji-ale podle mě je to opravdu-pokud máte nízkej tlak a venku takový změny počasí-tak to je ten důvod našich strastí.Ať je nám líp :a: Slabé kafčo by nám už nemělo v 17tt uškodit.

Ahojik budouci mamulky :qu: Jsem take v 17.tydnu, pisu tady poprve a musim rict, ze take jsem mela bolesti hlavy, musela jsem brat paralen, i kdyz jsem nejdriv nevedela, ale doktorka mi rekla, ze v tehu se paralen muze. Paralen plus uz vsak ne... Tyden hlava bolela, pak to ustoupilo, a take jsem musela zlepsit pitny rezim. Byvalo mi dost blbe, takze jsem do sebe sotva dostala i treba jen vodu, uz je to lepsi jak s pitnym rezimem, tak s hlavou... :dance:

Ahojky. To máš nejspíš od nízkýho tlaku. s tím nic neuděláš. když se ti zatočí hlava, tak si sedni, nebo se aspoň opři a nečeho se chyť, ať sebou nešvihneš. hlavně to nechce rychle se zvedat. já mám nízký tlak celý život, tak už jsem zvyklá, i když v těhu je to ještě o něco horší. moje dětská dr. říkala, holka, ty máš štěstí, že máš nízkej tlak, vysokej je o dost horší :s: Bohužel, na nízký tlak nic není. akorát to kafčo, jak psali holky. ale zas podle léčitelů se tělo líp vyrovnává s nízkým tlakem, než když mu to pořád skáče. po kafi atd. ale slabý po ránu, aby se to zklidnilo si klidně dej :a:

Ojinka

Ahojky myslím že to asi bude tlakem. Takže bych doporučila si dát jedno kafe a uvidíš jak ti bude. Samozřejmě si nemůžeš dát smeťáka ale myslím že jedno slabé v pohodě ani mimču nebude vadit. A když to na tebe půjde tak si hlavně sedni abys někde neupadla. Já se takhle skácela v kuchyni(naštěstí ji máme malou takže jsem se jen sesunula po zdi) ale stejně jsem se bála protože jsem se trochu potloukla... No zkus to kafe a uvidíš. Jinak nevím.

Ahoj holky,mě se taky trochu někdy zamotá hlava.Taky je to díky tlaku.Kdyby mi kafe chutnalo tak si ho dám,ale je mi z něj na blinkání :sick: .Jinak ty dvě kávy Pit,bych si dala a dr.bych se neptala. ;)

Ahoj Káťo,já jsem teprve 9tt,a včera jsem tady psala ,že se mi motá celý den hlava,dnes to pokračuje zase.Já mám nízký tlak,byla jsem zvyklá na 3 kafe denně,teď vypiju každé ráno jednu slaboučkou nesku s mlékem,když jsem si dnes ráno změřila tlak tak jsem se lekla,měla jsem 82 na 54,což je fakt málo.Tak se budu muset zeptat dr.jestli mohu ty kafe dvě.Možná ,že máš taky nízký tlak.Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky