Typ na odříhnutí

09.02.2009

Ahoj,holky už sem zoufalá.malá má pořád bolení,ale po nakojení si vůbec neodříhne.Sedím s ní i dvě hodiny a nic.Na rameni to nepřipadá v úvahu,nevydrží vůbec na břichu.Hned usíná nebo jen brečí.Jaký způsob mi poradíte.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ty kapky babycalm jsou fakt super nam moc pomohly.ja jsem nechavala malou brknout mezi jidlem protoze mi pak taky usinala.mela treba 120ml um.mleka tak vypila 80 brkla si a pak dopila zbytek.a nekde jsem cetla ze je dobre mimcu stisknout nozky k telua le to jsem zkousela a ona mi to pak vyzvracela.Hold se to musi naucit.pevne nervy. Mě ted mala brka tak ze by se za to i nekteri chlapi nemuseli stydet :jawdrop:

Ahojda na bolení jsou dobré kapičky baby calm, nebo Sab simplex a když mi kluci nechtěli říhat, nepomáhalo jen s nimi sedět, musela jsem s nimi chodit po bytě a trochu jim poplácávat zadeček. Pak už jsem je dávala na bříško a bylo to dobré, zkoušej ji na to bříško dát, třeba to pomůže. Lepší, když si pobrečí na bříšku, nez z bolení bříška. Jo holky jsou to starosti, ale bude hůř :!k:

málokdy si odříhne ...protože většinou usne hned při kojení. :s: a nemá na to prostě asi čas? :c: a to jí pak musím ještě štípat do tváří a vzbouzet . Ale přibírá pěkně už máme porodní váhu :one:

Ahojky, no mě to Naty dělá taky. Prostě neumí říhat, Teď se to trochu zlepšilo, ale i tak z deseti kojení si říhne tak třikrát a to je stejně nic moc a pak se mi poblije.
Doktorka mi říkala, že to prostě nemám řešit, mám ji držet tak 15 minut, aby si odříhla. A když to neudělá tak ji položit na bok a postýlku mám mít zvednutou na jedné straně. Takže to tak dělám. většinou to z Naty vyjede bokem. Chytne to plínka co je pod ní a ona není pak v mokrém.

In reply to by Romanca

To sou snima starosti.Mě teda neblinká,ale je slyšet jak to vní chrastí.To do ní ještě cpu kapky BABY CALM.Někdy je slyšet,že si prdne.To abych si vzala špunty do uší,jak ji dám do postýlky tak to je řev.Pak si právě nemůže ani malinkato odříhnout.

In reply to by Bobes

Tak to je pěkně blbé. Naty má střevní pochody k ránu, většinou je to teda nějakou mou blbou stravou, jako že sežeru pizzu atd. No rozjede se ji to tak kolem 4 hodiny, prootže to se probouzejí k životu žaludek a střeva. Ale pomůže ji na to masáž bříška, zacvičit nožičkama, bříško ji mažu fenyklovým olejíčkem od Karla Hadka a taky ji nahřeju bříško. No a já piju preventivně fenyklový čaj, naštěstí mi takové bylinky chutnají, tak mi to nevadí.

In reply to by Romanca

Ty jo.Já si jídlo furt hlídám a čaj fenyklový piju a střídám ho s kojícím.Břicho před každým kojením masíruju pupík gelem.Někdy si uprdne a někdy i pokadí.A to je další problém.Vůbec nemá stolici.Tak za tři čtyři dny a to jen jednu za den.Dr. říkal,že má expertku,která neměla stolici tři týdny,a pak ji dal klystýr.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka