Přibírání

09.02.2009

Ahojky maminky... a jak pak jste na tom s tou méně příjemnější stránkou těhotenství... s přibíráním... já mám celkově nahoře 9 kilo...ze začátku to šlo pěkně pomaloučku... ale za poslední dva měsíce to pěkně skáče... tedy 3,5kila měsíčně.... za dva tedy 7kg...říám si jestli o není nějak moc. Doktorka nic neříká a že bych to na mě bylo nějak moc vidět, tak to mi taky nepříjde... nejvíc mi to šlo asi do bříška... to mám tedy opravdu na 22 týden veliké... zbytek potom do zad a boků... no a trošku asi zadek a stehna. To se těžko posuzuje:-(

Ahojky,
chci se taky podělit o to jak přibirám. :00:

Jsem ted ve 14 tt těhotenství. Mám nahoře 3 kila. Ale ono mi právě začína chutnat - konečně - takže to neřeším.

Při prvním těhotentví jsem celkově přibrala 11 kilo. Ze začatku jsem nepřibirála skoro nic a po 20 tt to nahle šlo raz dva, až mi úplně popraskalo břicho a to i přesto, že jsem si ho opečovavala jak se patří.. ale asi málo :girl: ale nevadi jizvy vybledly..
Jsem zvědavá jak dopadnu toto těhotenství.
Poporodu syna jsem se dostala na svou váhu až po roce. Neměla jsem nějak čas cvičit nebo dokonce držet dietu - anebo se mi spíše nechtělo.
Každopádně na svou váhu - dokonce lepší jsem se dostala díky kojení. Kojila jsem rok a půl.
Doufám že nebudu mít problém i při druhém děťátku kojit - je to asi nejlepší způsob jak se dostat na svou původní váhu. A přitom člověk nemůsí se nějak zvlášť hlídat třeba v jídle..ale jak jsem už psala výsledek není hned - až po čase.. :ww:

Ahojda, jem v 22. tydnu a pribrala jsem 2 kg podle vahy u me doma, ta je digital,ale podle vahy v poradne, tam maji jeste tu normalni starou, tak vubec nic. A doktorka zatim nic nerika, tak nevim :a\|:

Ahojík,
ja zacinam 29tt a mam nahore 8kg,ale predtim jsem docela bribrala a on kazdej to ma jinak nekdo pribere 10kg a nekdo 30kg a taky jde o to jakou mas postavu a mimčo potrebuje prostor a nabirat ;) :)

uvidíme, jak to bude dál :-), hlavně ať je mimi zdravé. Neboj, určitě to po porodu hravě shodíš, přeji krásné těhulkování. P.

a zatím jsem nabrala čtyři kila. tak jsem zvědavá, jestli mi to začne ke konci hodně skákat nahoru. Je fakt, že všechno jde zatím jen do bříška, který teda začíná být už fakt velký. Ke konci třetího trimestru už by se prý nemělo moc přibírat, ale ony ty učebnicový teorie asi moc neplatí, teda aspoň podle toho, co tu člověk občas čte. Myslím, že jsi s přibíráním úplně v normě a pokud se k tomu nevyjadřuje doktorka, tak je všechno v pořádku.

ono je pribirani strasne individualni...kazda jsme jina,kazda jsme zacinala na jine vaze,vysce,atd atd...
Ja jsem teda pribrala do ted,dnes jsme 33tt skoro 8kg podle me je to doat,ale z druhe stranky asi akorat,kdyz ctu kolik pribiraji jine holky...
Ale je fakt,ze jsem jeste ve 22tt mela nahore asi 3kg a potom :jawdrop: po Vanocich jsem byla v poradne a sestricka mi oznamila,ze jsem pribrala za mesic 4kg :00: :00: :00: potom KO za 3tydny a zase 1kg nahore :00:
Dnes jdu taky na KO ted uz chodim po 2tydnech,takze jsem zvedava,kolik navazime dnes :s:
Ale nejak to neresim,je fakt,ze mam vsechno hlavne v brisku,bocich,stehnech a taky prsach,ale hlavu si tim nelamu a verim,ze to po porodu rychle shodim...
Jinak taky si myslim,ze u holcicek se prbira vic nez u chlapecku...mozna je to nahoda ,ale holky v mem okoli,co se jim narodili holcicky bribiraly treba i 15-20kg a my co chlapecky jsme porad +- stejne...
Ale to je asi blbost :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky