Ahoj holky

04.01.2009

Ahpjte holky jsem tady nová tak se ještě tady rozkoukávám :00: chtěla jsem se zeptat je tady někdo kdo má termín v srpnu? :dance: Jinak krásný Nový rok a krásné těhulkování :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já mám termín 19.8.09 a je to moje první těhotenství.Ze začátku jsem trpěla jak blázen, roztahování dělohy a nevolnosti.Už se to o hodně zlepšilo, tak se opatruj.

Ahojky¨ :\x:
já sem tady taky nová. jsem v 11tt a termín m ám 8.8. No zatim mi neni dvakrát dobře, je mi stále zle :jawdrop: a furt spim a spim. :'zz): No budu ráda když někdy prohodíme pár písmenek o těhotenství toho taky moc nevim ://: ale tady je to fajn a člověk se tady toho hodně doví. Tak zatim a opatruj se :a: :a: :a:

In reply to by Monsov

Ahojky já mám termín 7.8.takže máme skoro stejný :) do dnešního rána mi bylo celkem faj ale dnesk aráno jsem poprvé objímala mísu a nic přijemného to nebylo :s: ale jinak to jde chtěla jsem se zeptat kupuješ už něco?Já tak zatím pomalu :a\|: včera jsem byla na kontrole a viděla jsem na UTZ toho našeho miláčka malinkatého tak musím na něho pořád myslet :00: :e): měl tak malinkaté ručičky :qu: tak až budeš mít chvilku tak napiš jak to je s tebou :s: Jinak jsem z Frýdku-Místku a ty? Měj se krásně a přeju ti ať ti není už špatně a krásné těhulkování.Opatruj se :a:

Ahojky,jsem tady taky nováček.Je to tady fajn,dozvíš se spoutu zajímavých věcí.Já mám termín 28.7.09,tak se budeme občas potkávat.Mněj se fajn a pokojné těhu. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka