Záda

08.02.2009

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, jestli máte taky někdo problém se zády - nebolí mě ani tak páteř jako pravá spodní část zad - už mě to bolí asi 3 dny , jako by ledvina, ale nastydlá nejsem a při čůrání mě taky nebolí...tak nevim. Myslíte, že může být malej nějak blbě opřenej a z toho to může bolet? Pořádně nemůžu sedět v práci, když si doma lehnu na pravý bok, tak to se nedá a musím spát jen na levým. Na zádech už to nejde...Kdybych se mohla zavěsit na chvíli jako netopejr, bylo by to fajn :s:

ahojky, ja mam stejny problem a mě zabira když si lehnu do teple vody a nebo když mě přítel zlehka masiruje :) obzvlašt večetr pred spaním je to k nezaplacení :one:
jo a ještě mě napada jedsna metoda- jestli maš doma gymnastickej míč tak pohupovat ze strany na stranu
tak doufam že apron nečo pomuže :dance:

In reply to by břichačik

Ahoj, ta teplá sprcha trochu ulevila, ale pořád to není ono. Ono to asi do porodu nebude nikdy "ono", co? :D Snažím se hýbat, abych úplně "nezatuhla" na gauči, vyžehlila jsem, teď peču tvarohový buchty, manža taky maká - maluje ložnici... Zatím mám 8 kilo nahoře. Známá při těhotenství přibrala 30 kilo - to pak musí bolet úplně všechno!

Ju ta to Ti neporadím, ale asi to bude tím prďolkou no... s tím zavěšením, to by bylo dobré, já bych to chtěla vidět :!k: :!k:

In reply to by Andělína

Když má člověk záda vejpůl a nemůže najít "úlevovou pozici", tak by udělal cokoliv, aby to přešlo... Kdybych byla nezodpovědná matka, tak do sebe nacpu Ibalgin - ale ten nesmímééééé :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka