náš zázračný čajík

08.02.2009

Ahojky holky.
Mam jednoduchej dotaz.Piju od prvního dne ms (od včera:) )čajík od pana Jukla a u mě je problém ten že nemám ovulku, měla jsem nasazenej clostilbegyt ale kvuli cyste se to posunulo tak sem nasadila čajík, zajímalo by mě jestli nevíte zda může vyvolat ovulku nebo jestli ty holčiny kterým se to povedlo už měly ovu v pořádku a tudíž mi nepomůže :( nikde jsem se to nedočetla.

díky a dobrou :h:

Ahoj, já nevím jestli ti čajík na ovulku pomůže, ale zabírá 100%tně. Já ho piju 14 dní a dnes jsem našla na testíku //. A to jsem tady s holkama řešila anovulační cykly, už jsem byla i u Dr ten mi napsala clostilbegyt a ani ho nezačnu brát, pokud se téhu ještě potvrdí. Čajík je opravdu zázračný.
Moc držím palečky aby zabral i u tebe.

ja jsem po nem otehulila..ale ovu jsem mela v poradku..takze bohuzel nemuzu poradit, netusim, jak to meli ostatni:-(

In reply to by HankaS

čekám až se mi vráti miláček z oslavy a dokud neni doma tak neusnu :) antikoncepci beberu uz 5 měsíců ale o mimi se snažíme tři, neni to dlouho ale neni ovulka ://: čajík tu ted delší dobu koluje od léčitele směs na neplodnost a už asi 4 5 holek na první pokus otěhotněly díky němu a snažily se dlouho tak to taky zkoušim.Co ty proč nespinkáš? :)

In reply to by Andynka

taky razis heslo, co me nezabije, to me posili? akorat me stve, ze uz na nej cekam tyden, nez dorazi (ten cajik). tak se snad v pondeli dockam... a kdyz je zazracny, tak urcite pomuze i s ovulkou ;) a kdyz ne, tak pomuze dr.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka